http://www.youtube.com/watch?v=BPZekxaL1aI&list=PL30E384BCC1A4E049 Balık resmen yemle oyun oynamış Aksiyonu verebilseydi balık binermiydi sizce
Tam net göremedim ama bence kesinlikle sahtede iğne yok, çünkü bazı spor amaçlı olta atanlar sahtelerindeki iğnelerı çıkartıyor ve sadece balığın bu videodaki gibi sahteye defalarca hamle yapmasını izlemeyi seviyorlar... bu tarz birkaç video daha seyretmiştim, hatta birtanesinde adam lüferin oynak yaptığı yerdeydi binlerce lüfer var su üstü fokurduyo resmen ama adam iğnesiz sahte atıyordu sahteye dalan lüferin sayısı belli değil ama takılan yok sırf o görüntüyü seviyor kimisi...
misina sahtenin iğnesine dolaşmış.bazen aynı şeyler bizde oluyor.ama balık tam denk getirseydi o şekilde de binerdi )...
Şanssızlıkta değilmiş, beceriksizlikte Yemi almasını istememiş tutan eleman, sadece video çekmek için balığı yormuş.
üstteki bir saniye durup yemesini bekleseydin böle olmazdı diyor. bu da video için yaptım diyor. 1 sn. dursa balık atlardı ve tasmalardı.
Bence balık yemek istese her türlü yerdi yem ile oynamış.Bir yandan kendine hakim olamayıp saldırmış,bir yandan ağızlamak istememiş aksiyon daha kışkırtıcı olsa alırdı bence.