Sapanca Gölü'nde Kampa Uygun Av Mekanı?

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında goldelisi tarafından paylaşıldı.

1. goldelisi

goldelisi hakan sevik

Yeni üyeyim arkadaşlar, herkesi selamlıyorum ve müsadenizle hemen bir akıl danışmak istiyorum. Uzun zamandan sonra balığa çıkmak için bir fırsat yakaladım, Sapanca Gölü çevresinde uygun bir yerde birkaç gün kamp yapmayı ve kızılkanat, sazan avlamayı düşünüyorum. Sapanca'ya gitmeyeli çok oluyor, çok az hatırlıyorum. Bilgisi olan arkadaşlardan uygun bir yer tavsiye etmelerini rica edeceğim, gölün hangi yakası olduğu önemli değil, arabayla göle yanaşabileceğim , pikniğe, kampa uygun bir yer olması yeterli. Kullanılacak takım, yem gibi konularda da tavsiyeleriniz olursa sevinirim.

(Bu arada sirküleri okudum sanırım şuan Sapanca'da olta ile kızılkanat, sazan avıyla ilgili bir yasak yok, gözümden kaçan birşey varsa lütfen uyarın.)

Şimdiden teşekkürler, herkese iyi avlar.

2. Sweet Boy

Sweet Boy Ahmet

orda av yasak değilmiydii???

3. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    yasak değil, sanırım kamp yapacak yerler bulabilirsin, göl kenerında çadır kurabilecek çok düzlükler mevcuttur, geçen gölde balık veriminin düşük olduğunu duydum, ama denemekte fayda olabilir, sonuçta balık kısamet işi.. :D RASTGELE

4. goldelisi

goldelisi hakan sevik

Yasaktan sonra Sapanca'yı deneyen pek kimse yok sanırım. Bende balık tutmanın zorlaştığını duydum bugün, yine de denemekte kararlıyım, balık yakalayamasam da güzel bir haftasonu geçirmeyi umuyorum.