arakdaşlar bugun cankurtaran sarayburnunda idim capari denemeleri yaptım 50lik kurşunla akıntı boldu ama benım oltanın sorunlarıyla ilgili takımları koparttım sonra orada sıyırtma alıp süni yemli igneli sıyırtma denedım oda koptu ve can kurtaranı gezdim tutanlar akşam lüfere yemligini cıkartmıştı 8 9 tane bağzıları 1 kg balık istavirt büyüktü baya... karaköy galatada çoğu kefale atıyordu köprünün cift tara kefale calışıyordu. cankurtararın bakırköy tarafında ise millet palamut caparisi lüfer cinekop atmıştı rapala ve kaşık ile alanlarda vardı.
Bugün kabataş dentur iskelesinde de yavru kefal yakalamaya çalışıyolardı, ne anlıyolar şu kefalden bilmem ki idk
Maşallah her yeri deniyorsun bravo Cankurtaran Sarayburnu taraflarında 50'lik kurşun batmaz ki yüzer etraftakilere göre atış yapsaydın..
kamışı kaldırmıyo arkadaşın. hala surf kamış alacak. bu arada yavrusu değil ama sağlam bi kefalin kafa atışlarını hissetmek gerçekten güzel bir duygu abi emin ol yemesende tut yani tavsiye ederim. hatta bir gün beraber tutalım
gittim bugun cengize kamış makına alıyordum makınada kararsızlık cektim zorax yerine pazartesi günü emre bey önerdigi okumanın bir makinasını tavsiye etti indirimde yaptı ama ellerinde olmadıgı icin vermedi. zorax alıcagına yerinde olsam pazartesini bekleyip sağlam birşey almamı istedi...eve döndüm sana sorayım..
Ben bugün 150 gr kurşunu leblebi gibi savuruyodum valla iki üç kişi kamış kırdı şemsipaşada benim kamışın 250 gr kadar atarı var, sağlam kamış almakta fayda var her zaman.. Kefali bilmez miyim ya, çocukluğumdan beri yakaladığım kefalleri toplasan marmara denizini kaplardı herhalde ben daha çok çarpma ile avlardım ama bir de zıpkın.. profilimdeki en iyi avı bölümüne dikkat gerçi onu zıpkınla avlamıştım ama o da ayrı bir zevk.. hayvandan o kadar çok kan akmıştı ki, olmayacağını bildiğim halde köekbalığı gelir mi acaba korkusuna kapılmıştım kendimi ve balığı karaya nasıl attığımı bilmem
furkanla tutugumuz kefallerı fırında yapıp ilk kez tattım güzeldi ama su vardı okadar yağ koydumkı balık yağsız kuru beyaz et yedik aynı sazan benzeri bol kılcıklı bir balık. kefalı tutup geri salacaksın fikir olarak esas balıklarla uğraşacaksın