Merhaba forumdaşlar; uzun bi aradan sonra ramazanında bitmesiyle tekrar saraybununa bir uğrayayım dedim. SAbah saat 7 gibi evden çıktım ve 8 gibi at çeklerime başladım. yaklaşık 1.5 saatlik at çek sonunda elimde olan yaklaşık 20 cm boyunda 2 istavritti. İstavritlerin ortasında duran yavruağzı silikon ise ragot marka favori silikonlarımdan biri, balıkları onunla çektim. 1.5 saatin hemen sonrasında telefonum çaldı ve Cağaloğluna gitmem gerekti. Bende avımı sonlandırıp elimde olan 2 istavritide yanımda balık tutan amcanın kovasına atıp, Cağaloğlunun yolunu tuttum. Saraybunundan cağaloğluna en kestirme yol olan, gülhane parkından gittim. Gülhanede 10 dakikalık bir yürüyüş bile insana huzur veriyor. Sizin için kuş şakırdamaları ve rengarenk çiçekler arasında parkın bir kaç bir kaç fotoğrafını çektim.
Avlarının daha bereketli geçmesi dileğiyle.he bide ufak bir hatırlatma ölçü olarak sigara,çakmak ve benzeri gibi şeyleri örnek göstermesek daha iyi olur diye düşünüyorum.haydi rastgele....
Tebrikler istavritlerin maşallahı var . Demek o meşhur gülhane parkı buymuş çok güzelmiş.İnşallah bir gün gitmek nasip olur.
Tebrikler,Av az olsada güne çok güzel bir başlangıç yapmışsınız.Sadece o havayı ve güzellikleri yaşamak bile yeter herhalde. Rasgele,Gökhan
Askerliğimi İstanbul Selimiye Kışlasında yaptım. Gülhane parkını bana tekrar gösterdiğin için teşekkürler.
İbrahim güzel kareler yakalamışsın makro çekimler harika olmuş.. Umarım bir sonraki avın bereketli geçer.. 53...
Resimler icin tesekkür ederim... en az 15 sene olmustur Gülhaneye gitmeyeli. Hele o Bogazin resimleri... Almanyadan,cok ama cok tesekkürler.