SarayBurnu Hk;

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında mağripli tarafından paylaşıldı.

1. mağripli

mağripli Ali

En İyi Avı:
    32 istavrit :)
    Merhaba Arkadaşlar; Sarayburnunda saat kaç gibi avlanmak uygun olur. AKŞAM ÜSTÜ 16:00'dan sonra olta atsak olurmu boşamı beklemiş oluruz.

Saatler konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

2. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Hangi balığı avlamak istiyorsunuz?

3. mağripli

mağripli Ali

En İyi Avı:
    Aret herhangi bir amacım yok; istanbulda ilk olta deneyimim olacak ve kamışlı oltayı ilk kullanışım olacak. O sebeple ben deneme ve acemilik atmak için gidicem. Hevesin kırılmasın sarayburnunda bir iki çıkarabilirsin dedilerde, o amaçla sarayburnu dedim.

Yani özellikle bir balık türü yok.

4. mumi90

mumi90 MEHMET

SON DURUM

SARAYBURNUNDA SON DURUM NEDİR

5. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    en garantisi istavrit olur o halde uygun bir çapari takımı edindin mi tamamdır. akşam üstü balık varsa muhakkak yapar yoksa zaten yoktur :)

6. mumi90

mumi90 MEHMET

saray burunda sıyırtma takımda kullanılıyor hangisi daha verimlidir .çapari dibe takılmazmı.

7. mağripli

mağripli Ali

En İyi Avı:
    Vallahi furkan sanırım 12 gündür sitenizde girebildiğim her konuya bakıp baya bir bilgi sahibi olduğum kanısındayım ama çapariyide olursa cumaya kadar yapmaya çalışacağım başarısız olursamda satın alacağım. cumartesi akşam üstü srayburnunda ilk deneyimimi yapma isteğindeyim.

8. doctor

doctor Ferdi

Favori Kamış:
    Italcanna futura
    Favori Makine:
    shimano twen power 8000 Pg
    En İyi Avı:
    Kofana 2 kilo 300 gr
    İnce takımlan istavrit avlama şansınız var o da olması yemli izmarit tutarsınız..bu sene erken kıyıladı izmarit oralar izmaritin yatağıdır....

Rast Gelsin

9. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    sıyırtma balık seyrekken daha verimlidir. balık durumu ne bilemiyorum orada ama elinde sıyırtmada olursa onuda deneyebilirsin ;)
    siteniz derken? arada ufak tartışmalarda olsa yada aramıza yenide katılmış olsanız ben benden büyükleri bir abi küçükleri kardeşim olarak görüyorum :) genelde de hemen herkes böyledir bu forumda :)

10. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba ilk olta deneyimi için sarayburnu oldukça yüksek bir basamak olucaktır başka bölgelere yöneliniz.

11. mağripli

mağripli Ali

En İyi Avı:
    Arkadaşlar merhaba; istanbul avrupada tranvayla giderken fındıklı olduğunu bildiğim bir parkının içinde arasıra olta atanları görüyorum. Oradan olta atmak serbest mi acaba. Çünkü geçenlerde boğazdaki herkese ceza yazdıklarını duydum, daha acemiyken kellemizi koparttırmayalım.

12. acemibalıkcı71

acemibalıkcı71 şinasi

Bende VURGUN çapariden aldıgım çaparileri denemek istiyorum orası uygunmu sabah en geç 10 da başlasak akşam 6,5 -7 de bitirsek kasnak ve kamış la çapari atıp balık alma imkanımız varmı?