Avlak:ist sarayburnu Kullanılan takım:Çapari 25 iğne Balık cinsialamut Başrol oyuncusu:HAKAN Figüran:FERİDUN Bu sabah Hakan arkadaşımla birlikte lüfer avı için sabah erken saatte kalkıp kum kapı balık haline taze zargana alma telaşı içinde başladı yolculuğumuz avlağa uşlaştığımızada saatler 06.00 gösteriyordu sabah suyuna çapari denemesi yaptık çaparide palamut vuruşu alınca hava aydınlana kadar devam ettik nasipte 3 palamut varmış lüfer için uzun olta denemesi sonuç vermiyince saat 08.00 gibi avı sonlandırdık..
Bu zodiacı arkasında johnson olan tekneyı ben geçen cumartesi günü yanımda gördüm sanki. çapari yaparken sarayburnu çeşmenin önünde yanılmıyorsam.
Feridun zarganayı bırak 3/0 kısa pala mustad + canlı istavrit tam orayı yokla balık gelıyor. beden 1,5 kulaç en fazla. kesin lüfer gelecek. ben birazdan gitmeyi düşünüyorum denize. Lüfer tutmam geldi. darlandım. çok kanala doğru değil kerteriz fenerde olsun teknenin başı denize açılmadan. sevgiler.
allı güllü alışıldık resimlerin dışında kırmızı gülle farklı bir kompozisyon yapmışsınız tebrik ederim. daha güzel avlarınız olsun inşallah güllü lüferleriniz olsun.
feridun kardeş bu botu tanıyorum galiba. işine yaradığına çok sevindim. nice avlarda kullanman dileğiyle. rastgele. selamlar.
Üstad bilgi için teşekkürler en kısa zamanda deniyecem.. Birde raporunu merakla bekliyorum bol şans. Kemal dostum o tanıdığın botu palamut kokusu sarmış durumda bir ara verebilsem ilk yapacağım iş uyumak ikincisi ise temizlemek... Şaka bir yana bu sene bayağı işime yaradı teşekkürler görüşmek dileğiyle.....