Arkadaşlar sarayburnunda çapari ile palamut alınırmı kaçlı igne olmalıdır çapariye kurşun takılırmı kaç gramlık takılır birde sarayburnunda kaşıkla palamut alıyolarmış kaşıgada kurşun takılıyormu
merhaba;bu mevsimde su ısısı çok önemli. Daha az akıntılı su ısısı daha stabil bölgeleri tavsiye ederim.
başlığı okuyunca herkes palamut akını var sanıcak. düzenleme yaparsan iyi olur. bu şuna benzedi; iphone4/4s/5 ios 6 jailbreak çıktı Pardon yanlış alarm.
alper sen istavirtten başla işini öğrenince çaparilerinin hespinin aynı ama ayrı özellikleri olduğunu göreceksin
İstarvit kesmiyor ya lüfer yada palamut ozkan abicim sizin tuttugunuz palamutları sarayburnunda tutmadınızmı
Alper boğazda bu denli kavurucu güneş var iken sarayda yağmur yağıyor desem yalan olur. tabiki sarayda tutmadım sarayda akıntı var ben stabilizasyondan bahsediyorum üstteki msjımda.
alper herkez istavirte hasret sen istavrit beğenmiyorsun. aldığın makina ve kamışın marka modeli nedir. palamut çekebilecek mi?
Alpercim balığı karaya döktün sandım başlığı görünce konuları araştır kardeşim bak google gibi bir motorlu amcan var istedigini sor ona gıkını çıkarmaz..