Merhaba arkadaşlar, ben de dün akşam yaptığımız avda oltamızı ziyaret eden 2 adet sargozu paylaşmak istedim. Hayatımda ilk kez böyle sağlam kafa vuruşları hissettim, balığı kepçeleyene kadar bunun bir trofe olduğuna yemin edebilirdim .. Çift köstekli stoperli şamandıralı takım, Sesame seigo sliced 3 No. iğne Maxim 0.30 beden ve köstek Yem olarak boru kurdu kullandım. Balıklar takribi 400-500 gr.
Murat tebrikler. Benim ufak sargozlar buyumusler anlasılan. Afiyet olsun. Sargoz gercekten mucadeleci balı, avıda tadına iyidir.... Rasgele
Ben de yakalarken aynı şeyleri düşünmüştüm. İğneyi yediği anda öyle bir fişekliyorki sanki oltanın ucunda 2 kilo balık var sanırsınız. Zaten iğneden çıkarırken bile ele avuca sığmıyor. Resimler harika çıkmış.
halile aynen katılıyorum...o kafa vuruşlarıdır bizi bizi yemeden içmeden kesen... ...tebrikler bu arada...çok güzel balıklar...devamı çok daha iyi ve irileri ile devam eder inşallah...
Teşekkür ederim gökan, bizler bilinçli olduğumuz sürece niceleri büyüyecek ve bizleri peşinden koşturacak inşallah ..
Ele avuca sığmamasının yanında sırt dikenlerinin tehlikeli olduğunu da arkadaşım cenk'in eli yaralandıktan sonra deneyim etmiş olduk. Teşekkür ederim ustam..
Turgay her avın tadı başka oluyor tabiki ama şu spin takımımın hakkını hala veremedim ya ona yanıyorum, yandıkçada sizlerin raporlarınızı videolarınızı izliyor iç geçiriyorum. Selamlar..
Teşekkür ederim timuçin, av hazırlığı yaparken sargoz hiç aklımda yoktu ama kısmetimiz de bu güzeller varmış ..
Merhaba Merhaba foruma yeni üye oldum, balıkçılık konusunda da henüz istavrit ve sardalya dışında bişey tutmadım ben ufak balıkların ağzından iğneleri çıkartamıyorum mecburen çekiyorum yanlış mı bu ? birde büyük balıklarınkini sanırım çıkartmamız gerekiyor öylemi ?
Teşekkür ederim , bu balıklar bile öyle heyecanlandırdıki beni, ustalarımız gibi kiloluk bir sargozun kafa atışlarını yaşamayı özlemle bekliyorum..
Volkan foruma hoşgeldin, öncelikle tanışalım bölümünde yeni bir konu açarak kendini tanıtırsan hem seni tanımış oluruz hemde yaklaşımımız daha samimi olur. Sonrasında Kıyıdan balık avcılığı başlığının altında konu açarak istediğin her soruyu sorabilirsin, böylece sitedeki her arkadaşımız ve ustalarımız sana daha rahat yardımcı olabilirler. Ben sorularına kendi yorumumu yapacağım yinede, küçük balıkları canlı olarak suya salabilmemiz için mümkün olduğunca zarar vermeden iğneyi ağzından çıkartmalısın, Yakınlarındaki insanlardan yardım istersen sana nasıl çıkartman gerektiğini göstereceklerdir.
hoşgeldin kişisel ricam lütfen takım çantana ufak bir yankeski koy. çıkartamıyorsan bile iğneni kes çıkart balığa zarar verme. çok basit bir düşünce belki ama senin çantanda daha nice av takımları var veya olacak. ve sen bağlarsın. hayat bilgisayar oyunu olmadığı için tekrar canlanamayacak. en azından şans ver. bu arada tebrik ederim. avınız gerçekten çok güzel darısı hepimize. ÖLÜMÜN SON İYİLİĞİ BİR DAHA ÖLÜMÜN OLMAMASIDIR. BENİ ÖLDÜRMEYEN ŞEY BENİ GÜÇLENDİRİR. f.n.
Anladım Önerileriniz için teşekkür ederim, Yalnız bu dedikleriniz ufak balıklar için değilmi yani ufak balığı geri salmam için zarar vermemem gerekiyor. Aslında hiç bugüne kadar tuttuklarım arasında yenilmeyecek kadar ufak balık yoktu. 2 3 kere gittim ama dediğiniz çok iyi oldu, ufak balık gelirse dediğiniz gibi yapmak lazım.