Sargoz ve Çipuralardan Bayram Ziyareti 20-21 / 11 / 2010 Aliağa

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Sargoz35 tarafından paylaşıldı.

1. Sargoz35

Sargoz35 Mehmet TEKİN

Favori Kamış:
    Remıxon Albor 3 m.
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000 Vİ
    En İyi Avı:
    Sargoz 1,6 kg,Çipura 1,5 kg,Levrek 3 kg
    Sevgili arkadaşlar değerli dostlar ;
    Öncelikle herkesin geçmiş bayramlarını kutlarım.Bayram gelir de,tatilde balık programı olmaz mı ? Elbet olur.
    Ben de bu bayram,kankam Levent ile güzel bir ava imza attık,kendi çapımızda :) Süleyman arkadaşım memleketinde tatilini geçirdiği için,bu av onsuz geçti,ama her an yanımızdaydı sanki.
    Cumartesi Yakamoz avda otururken,gelen taze madyalar benim ve Levent'in kurtlarını kıpırdatmaya yetmişti :D hemen oracıkta nerede av yapacağımız kararlaştırıldı.Avlak boş dönmediğimiz Çkerteriz2 idi.
    Hazırlıklar yapıldı akşam yola çıkıldı,saat 20:30 avlaktayız.Yemler kırıldı,oltalar hazırlandı herşey tamam,haydi baba Rastgele,bakalım bu av ne gösterecek.

Levent kankam da,Süleyman kardeşimi aratmaz bir kişilik,espriyi muhabbeti sever,biraz telaşlıdır o kadar :D ama bu avda onu da yendi sayemde :)
    Oltaları yemledim,ilk kamış yerinde,ikinci yemlendi oda yerinde,üçüncüyü yemlerken ilk kamış selam çaktı bile :D hadi canım der gibisiniz ama aynen öyle :D ne aceleleri varsa,hemen tasmayı çaktım,arkasından ikinci tasma.Ama yerden kaldırana aşkolsun balığı,iki metre çektim ki küüütttt :( oltayı çektiğimde,iğne bedeninde yeller esiyor.Anlaşılan gece sert geçecek.
    Bir iki sargoz ile Levent açılışı yapıyor,bakalım seftesi nasıl kankamın,çoktan beri beraber av yapmamıştım onunla.Saat 22:00 sıraları iyi bir tasma ile ilk çipura yakalanıyor,güzel bir boy yaklaşık 800 gr :) anlaşılan bu gece iri geçecek,ah be Süleyman nerelerdesin :D

Ardından benden iki sargoz,arkasından aynı ayar bir paşa,ne oluyoruz yahu baskın basanın mı ?
    Her zaman ki gibi saat 24:00 ile 04:00 arası kesik kesik vuruşlar,çiğ fena indiriyor bu arada...
    Saatler 04:30 sıraları herşeye hazırlıklıyız yine,bu avda bunu Levent de öğrendi :D Saatlerdir üç nolu kamışa tık bile demedi,bir bakayım yem ne alemde,oda neee :eek: misinanın boşluğunu almamla müthiş bir kafa darbesi,balık yemin üzerine çökmüş beklemekte çktım tasmayı,yora yora aldım kıyıya,paşa yaklaşık bir kilo civarı...:D Bir öpücük kondurdum kırmızı yanağına...

Arkası tazelenmiş yemlerle başladı yine o meşhur trafik,ama bu seferkiler bizi yoruyor,Levent bu ara öğrendi yavaş çekmeyi :D ister istemez.Sabah olmaya başladı güzel bir av oldu diye konuşurken,kankamın kamış aldı başını gidiyor.Öyle bir tasmaladı ki,balık nerdeyse kıyıya çıkacaktı :D yavaş kanka,yavaş kanka ,diye diye onu da aldık kıyıya.Bu sefer kapanış kankamdan :D en iri olanı bu.Artık bu kadar yeter deyip avımızı sonlandırıyoruz.Arkamızda iz bırakmadan :D dönüş yoluna geçtik.Kankamın ilk kelimesi, -kardeş ne zaman gidiyoruz bir daha ? :D anlaşılan aşı tuttu :D
    İşte böyle bir av güncesi daha geride kaldı,daha iyileri sizlerin olması dileklerimizle,Selamlar.

2. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Mehmet Abi guzel rapor icin tesekkurler.
    Cok bereketliymis.
    Devamina Rastgele...

3. Tarzan

Tarzan Erman

Mehmet abi ilk tebrik benden olsun kıyıdan böyle bir av her baba yiğidin harcı değildir paşaların maşallahı var.yem olarak madyaylamı avlandınız vede avlak yerinizi tabiki sormuycam ama mevki verebilirmisiniz balığın ne dolaylarda gezdiğini anlıyalım ben çeşme ve balıklıovada avlandım bayramda balık oralarda daha irileşmemiş anlaşılan.Allah daha güzel avlar nasip etsin inşallah.rastgelsin.

4. Tarzan

Tarzan Erman

Emrahh kardeş yine benden hızlı davranmışsın ilk olamadık :) :)

5. ercan ( ISVEC )

ercan ( ISVEC ) Ercan

En İyi Avı:
    18.5 kg somon
    gercektende guzel bir av olmus sizin acinizdan basarilarinizin devamini dilerim rastgele :)

6. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Cunku sizin orada gece iken burada sabah vaktiydi :)
    Heheh.
    Rastgele...

7. hozdemir1907

hozdemir1907 Hüseyin

Favori Kamış:
    olta
    tebrik ederim

8. vtecc

vtecc fatih

Favori Kamış:
    LINEAEFFE CEBOASTUR NEAH BAU KAMIŞ 4.20 LINEAEFFE SPIRIT SURF KAMIŞ 3.90M Okuma Salina SeaSpin10-40
    Favori Makine:
    OKUMA SALINA SAII 10000 DAM STELL POWER 360 SHIMANO SAHARA 3000 FD
    En İyi Avı:
    45 cm balon :)
    Avlarınızı ve av raporlarınızı ilgi ile takip ediyoruz keyifli avlar çıkarıyorsunuz tebrikler rastgele...

9. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Tebrikler,çok güzel bir anlatım ve harika resimler,kıyıdan yapılan bir av için gerçekten güzel balıklar.
    Rasgele,

10. Atescibaba

Atescibaba Mehmet Bayraktutan

Favori Kamış:
    DAM Steelpower Tele Surf 390
    Favori Makine:
    Okuma PL 865
    Vallahi avınızı okurken benim bile ne zaman gidiyoruz diyesim geldi. Av ve güzel raporunuz için tebrikler, daha güzel avlar geçirmenizi temenni ederim.

11. denizden

denizden onur

Çok güzel bir av olmuş :)

Tebrikler...

12. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bayram ziyaretçileri tam tekmil bereketiyle gelmiş. İmrenilecek türden balıkavı bu olsa gerek. Temiz-güzel balıklar dizi-dizi.

Teşekkürler Mehmet kardeş. Anlatım bir harika zaten, gönlümüzü açtın kardeş. Gönlünce avların daim olsun.;)

Gazoz senin, biz ne içelim ne önerirsin abici?:rolleyes: "Bir bardak soğuk su" demeyesin.:eek: :D

13. fish founder

fish founder Özgür

harika bir av olmuş,
    tebrik ederim,

14. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Tebrikler harika çupra şov olmuş ellerine sağlık bayramda el öpmeye gelmişler galiba sen de boş çevirmemişsin

15. balıkçı pehlivan

balıkçı pehlivan bülent

Favori Kamış:
    Ecusima 7000 Banax 4000
    Favori Makine:
    silver star lux
    En İyi Avı:
    2 kg minakop 2.5 kg kırlangıç
    Anlatım şahane,balıklar süper,tebrkler

16. mersincorp

mersincorp Celalettin KARAMAN

İşte rapor diye buna denir. Tebrikler

17. avozer

avozer av.özer zayim

Favori Kamış:
    5 litrelik bidona sarılı 90lık misina
    En İyi Avı:
    avcı 16,5 kg
    çupra budur, tebriklerr

18. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    keyifli anlar yaşamışsınız. birazınıda bize yaşattınız.

19. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....
    Tebrikler doğrusu Çupralar çok güzel gözüktü gözüme :),bizim orda bu çupralara yabani çupra derler,o kafa darbelerini hissetmeyeli uzun zaman oldu ahhh :(

Anlatım ve görseller mükemel olmuş , kendimi yanınızda hissetim doğrusu :)

Kullandığınız takım ve yem hakında ayrıntılı bilgi verebilirmsiniz..

Şimdiden teşekürler...

Son düzenleme: 29 Kasım 2010