Sargozlar geri gelmeye başladı demiştim. Su ısındıkça kıyılamaya devam ediyorlar. Yakalaması çok keyifli oluyor. Bir tanesi ispari geri kalanlar "real zaragoza" Tarih: 28.05.2010 Yer: Altınova Kaytazdere (kıyıdan) Derinlik: 2 metre. Yem: Tuzlanmış karides Takım: Işıklı şamandıralı, kurşunsuz tek iğneli takım. Misina: 0.24 misina. İğne: 4 numara kısa sap bronz iğne Saat 20.30 ile 22.30 arası yakaladım. Sığ yerlerde gündüz çok ürkek oluyor sargozlar, hatta burada ispariler bile gündüz çok nazlı, gece olta atmayı denemesem kaya balığından başka birşey yakalayamam herhalde. Aramızda gece olta atmayı denemeyenler varsa şiddetle tavsiye ederim. Gündüz tırıs tırıs gezen sokak köpekleri gece aslanlaşır ya bunlarda öyle işte. Benim bızdıklar olmadan olmuyor fotoğraflarımda Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Faruk, kızların çok cici, Allah bağışlasın Sargozlar süper,ışıl, ışıl, az ve öz, Allah tadında avlarını daim etsin, nolcek şimdi bunlara? yakala kızart mı?
Teşekkür ederim abi Allah hepimize çocuklarımızı bağışlasın, yalnız sağdaki kızın adı Poyraz Ama merak etme herkes kız zannediyor herifi, kuduruyor kestirtmiyor saçını. Balıklara gelince yakalandı ve kızartıldı tabiki
bebelerine allah uzun ömürler versin, bir ömür tuttuğun balıklar ağız tadıyla yemek nasip olur inşallah, tebrikler
Ufaklıklar çok şirin, Allah(C.C.) analı-babalı büyümeyi nasip eylesin, balıklarınızda çok güzel, daim olsun.
Tebrikler,Allah kızlarınızı nazardan saklasın,çok tatlılar.Sargozlarda iyiymiş,güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele,
Sargoz bir başka güzel.Herşeyi ile vuruşu ve gelişi. Tebrikler belki bir gece o bölgede avlanabilirim.Tam olarak bilmediğim bir yer.
Faruk getirmişsin yine "karagözleri" hakikaten senin raporlar o karagözler olmadan olmuyor kardeşim, alıştırdın bir kere. Usta işi avlandığın takımından belli zaten, balıklar da insanın içine gülüyor. Bereketli avların daim olsun. Minikler öpülsün.
Güzel bir av olmuş, tebrikler. Afiyet olsun... Ufaklıklarda çok şeker, Allah bağışlasın... Not: Arkadaşlar Poyraz olan erkek, rica ederim "kızlarınız" ısrarından vazgeçiniz.
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Hepimiz için olsun diyelim Rastgele. Teşekkür ederim. Güzel dilekleriniz hepimizin çocukları için olsun inşallah. Rastgele. Gökhan abi sizede teşekkür ederim. Ufak olan kız değil, pipili o Sizede güzel avlar, rastgele. Teşekkür ederim. Haklısınız sargoz yakalamak, hele hele gece, heleki şamandıralı takımla bir başka güzel. Bölge olarak ayrıntıya girememe nedenimi daha önce özelden size yazmıştım ama yinede bana en yakın nokta olarak Kaytazdere sahilinin bitipte tel örgülerin başladığı yeri tavsiye ederim. Rastgele. Teşekkür ederim. Bazen olta atarken banada eküri oluyorlar bıdırıklar Rastgele. Teşekkür ederim. Ufaklıkların ben balıktan dönerkenki bekleyişlerini görseniz o dahada harika Haklısın Nuri abi, benim içinde alışkanlık oldu, benim söylememe gerek kalmıyor bile, balıktan döndüğümde fotoğraf makinesini kapıp geliyorlar yanıma Usta olamadık daha ama ustasından kaptım işi zamanında "haluk13" benim abim, o öğretti bana balık tutmayı ondan el aldığımdandır Minikler bir kez de senin için öpüldü Nuri abi Sanada rastgele. Teşekkür ederim. Aydınlatıcı açıklama için ayrıca teşekkürler zaten siz açıklamasaydınız ufaklığın pipili fotosunu koyacaktım Teşekkür ederim Ali Kemal, tamda üstüne bastın, daha önceleri mangalda, tepside vs. pişirmiştim son 1-2 seferdir tavada yapmaya başladım, tavada mısır unuyla daha güzel oluyor (Bu arada daha güzel sargoz tarifi olan varsa esirgemesin lütfen )
Eeee kim öğretti bana balık tutmayı? Asıl ben tebrik ve teşekkür ederim abi ben küçükken ustalığını bana aktardığın için. Bizlerde annemi ve seni öpüyoruz İlk fırsatta beraber tutarız inşallah.
Abilerim, teşekkür ederim ama, ufak olan kız değil, ismide, kendiside "Poyraz" Mesleğide; fotoğraflar çekildikten sonra kurcalaya kurcalaya balık gözü çıkartmak