sarı saçlı mavi gözlü devin son askerleri selam 10 kasımda aramız dan ayrıldı bu son savaşcılar açaba kaçımız bu insanları hatırladı hep çevremizde vardılar yıllardır hep görmedik ğörmezlikden geldik sanki onlar sıradan birer insanmış ğibi baktık onlara yeterli sayğı ve muhabbeti veremedik onlarki canlarını bu toprak için bizim için seve seve verdiler bize bu vatanı yurt yaptılar hiç bir menfaat ğözetmeden biz onlara bir sayğıyı bile çok ğördük devletimiz çok ğörmüş biz çok ğörmüşüz sayğıyı sevğiyi muhabbeti işte bitti bitti artık son kahraman da ayrıldı aramız dan o da ğidiyor sarı saçlı mavi ğözlü devin yanına gidiyor işte Hz Muhammetin sancağını altına bizmi üzülelim düşmanlarımız mı sevinsin bilmem Devletim son töreni yapacakmış onun için T S K tüm personeliyle orada olacakmış yakışır bari son kez devletim onu onere etsin Ruhun şad olsun ey şanlı asker Allahü tealanın rahmeti ve merhamedi üzerine olsun cenabı hak mekanını cennet eylesin Bizlere hakkını helal eyle bizlerden yana helal olsun TÜM TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN
Gürol abi mesajınızı çok net anladım..Ancak küçük bir not eklemek isterim..TSK Son askerin iyi gününde kötü gününde hep yanında oldu..Gerek sağlık gerek sosyal tüm ihtiyaçlarında hep yapabileceğinin en iyisini yaptı..TSK ahde vefa sorumluluğunun herzaman bilincinde olmuş örnek bir kurumdur..Allah son Askerimize rahmet eylesin..Nur içinde yatsın..
canım kardeşim t s k gözümüzün nurudur ona asla laf söyletmem peyğamber ocağımızdır ahde vefa hep vardır teşekkürler