Merhabalar... Evime yakınlarda bulunan bir barajda Sarı Sazan olduğunu söylediler. Bu İsrail sazanı mı oluyor acaba Yoksa yerli sazanlardan mı?Sazan konusunda acemiyim. İnternette bulamadım resmini. Forumda da rastlamadım. Sarı sazanın avlanma şeklinde normal sazanlardan bir farkı var mıdır? İğne ve yem açısından mesela... Ramazan bitiminde şansımı denemek istiyorum. Şimdiden teşekkürler
2-3 Numaralı iğne ve solucan baska birşeye gerek yok pişirmesini bilirsen tadıda güzeldir yerli sazan diyebiliriz israil değil yani
Hakan bey, bahsedilen sarı sazan hakiki sazandır. Hakiki sazan ile israil sazanını ayırt etmek için en kolay yol ağız kenarlarında bıyık misali olan uzantılardır. Ağız kenarında bu bıyıklardan var ise o sazandır. yok ise israil sazanıdır. Sazan avlamak için hamur, mısır, solucan en iyi av veren yemlerdir. Rasgele.
Anladım Mustada ağabey sana da çok teşekkür ederim ilgin ve alakan için Çok sağol... Gidip bir bakalım şu sarı sazanlarareeling
Yok ona gitmedim ama Senin ev nerede ona göre güzel bi yer söyleyebilirim . bak bu benim Facebook eklersen konusuruz https://www.facebook.com/faruk.izgi.5?ref=tn_tnmn