Merhabalar, Rutin başlayan iş gününde aynı firmada çalıştığımız bir abimizin telefonu ile heyecanlandım. Kendisi balık tutabilmek için bir kaç gün için izin almıştı. Beni aradığında saat 10.30 du sabahtan itibaren çok iyi balık aldığını ve halen de almaya devam ettiğini söyleyince şeytan dürttü Hemen müdürümü aradım ve öğleden sonrası için izin istedim. Hemen eve gittim, üzerimi değiştirdim yağmurluklarımı ve malzemelerimi arabaya attığım gibi çıktım yola . Mekana vardığımda saat 12 yi bulmuştu. Hemen takımları hazırladım ve at çek maratonu başladı, 1200 -1330 arası iyi balık vardı, sonrasında 1600 civarına kadar balık kesti, hava kararırken ikinci bir akın ve toplamda 18 parça sarıkanat ile biten güzel bir av gününü sonlandırmış oldum. Balıkların boyu 24-27 santim arası. Sabah gelenler ortalama 30-40 balık almıştı. Daha iyilerinin sizlere rastgelmesi dileği ile... Bunlar da canavarlar,
Tebrikler. Daha iyileri rastgelsin. Kullandığınız takım-sahte gibi bilgileri de verirseniz herkes için daha faydalı olacaktır.
Haklısınız, unutmuşum, Kamış :3.60 Alba beach caster Makina: Okuma compressa cp65 Kurşun :140 gram yem: Bu aralar çok kullanılan markasız hafif kaşık Kaşık bedeni : Hikaru 0.25
Erdem tebrik ederim güzel bir av olmuş , patrondan izin istemeden önceki kalp atışını hayal edebiliyorum .
Teşekkür ederim, zaten balık bolluğunu duyduktan sonra yerimde duramadım daha iyileri size de rastgelsin.
Balık tutması için personeline izin veren bir müdür.. Allah herkese nasip etsin Tebrik ederim, güzel av :clap2:
Teşekkür ederim. Daha iyisi size de rastgelsin. Ben haliç tarafındaydım, ama kuleliden itibaren boğazın üst kısımlarında da yoğun şekilde balık alındığı bilgisi geldi. Umarım bu bereket devam eder.
Elbetteki izin alırken balığa gittiğimi belirtmedim Çok nadir izin kullandığımdan o da fazla sorgulamadı. Size de rastgelmesi dileği ile..
Bence hiç vakit kaybetme , bu aralar deniz çok cömert ve hava da yağış olmasına rağmen gayet iyi.. Rastgele...