herkese iyi akşamlar malumdişli zamanı yaklaşıyo.ben genelde galatadan avlanıyorum sarıkanat için hırsızlı takım da kullanacağım iğne markası ve nosu tavsiye edermisiniz.
4-6 numara uzun pala çapraz crown (singapur) kullanıyorum ben . koyu lacivert kaplamalı . Acık renk mavi misina kullanınca arttı verim galatada. ayrıca köstekleri uzun bağla en az 25 cm . daha iyi iş yapar köpüklü takımlar pek iş yapmadı orada
mustad-1522,1523 4 numara ve ayrıyetten VMC nin 3 ve 4 numarası idealdir,yalnız orjinalleri olmak kaydıyla piyasada orjinal olmayanları bol miktarda mevcut...rastgelsin...
Uzun saplı beyaz iğne tercihen mustad 1523 D (çaprazdır avcıdır) yada bütçene göre benzeri ucuz iğne..
Serdar bey bu iğneyi nerden bulabilirim netten baktım ama çeşitler mevcut siz kaç no tavsiye edebilirsiniz. Varsa link(tabi sakıncası yoksa) rica edebilirmiyim. Şimdiden teşekkürler.
Hemen her malzemecide vardır. Sarısı, siyahıi kırmızısı var. Fiyatları da uygundur. Nasıl bağlanacağı edeceği forumda bir yerlerde olması lazım.