BALIKÇI DOSTLAR bugün yine balıktaydım sabah erkenden yola koyuldum aslında bugün gitmiycektim ama babamı kıramadım sen git bende öğlen gelirim dedi ne yaparsın baba çalışıyor bi hafta sonu var babam yemli avlanmaya hasta :laughing: sabah önce ince takımla babamın yemlerini tutayım dedim 8 8 takımla baya yem aldım babamın yemler tamam:thumb: sonra hemen başladım sahtemi ayarlamaya taktım salladım sahte denizde ilk atış küttt hooked bizimki üstünde reeling başladım sarmaya irice bi sarıkanat babam gelene kadar 12 tane aldım sonra avı bıraktım babam yemli takıldı oda aldı bi 8 9 tane saat 16:00 avı sonlandırdık gece kalan arkadaşlar var ben kalmıyorum ama gece iri güzel balık var
Tebrikler üstad güzel balık almışsın bende genelde babanız gibi yemli ile alıyorum dişlileri ama rapalayada merak sardım şu aralar rapala ile nerden avlandığını ve varsa rapala modeli ve tavsiyeni yazarsan sevinirim daha iyileri rast gelsin inşaallah
maşallah güzel bir av olmuş bu lüferler ne zaman akdenize iskenderuna inecekler hep marmaradan genel raporlar ben iskenderunda bu kadar bol yakalayan birilerine rastlamadım yoksa iskenderun için daha zamanı varmı ?
Dergah tebrikler, yine güzel bir ava imza atmışsın. Babayada saygı ve selamlar.. En kötü avınız böyle olsun.
TEŞEKKÜRLER arnavutköy avlanıyoruz rapala değişik kullanıyoruz albanın kırmızı kafayı çok tuttuk eurofıss strıke pro :thumb:
teşekkürler inşallah daha iyilerini yakalarsınızzz...KARŞIYAKA ÇOK SEVERİMMM ÖNCE FENERBAHÇE ÖTEKİ TAKIMI SÖYLEMİYORUM RENGİ BOZUKK ANLADIN SEN ONU G