Değerli Balıkavı sakinleri, Akşamüstü toptan ticaret yaptığımız Murat Abi'nin gazıyla lüfere çıkmaya karar verdik. Tam bir balıkçı teknesiyle belediyeevlerinden 19:00'a doğru hareket ettik. Yaklaşık 1 saat kadar çapari yaptıktan sonra yemliye dönüş yaptık. Zoka ile yaklaşık 9 -10 Kg Sarıkanat - Lüfer aldık. Arada Tırsi ve palamut da şansımıza denk geldi. Saat 23:00 gibi avımızı sonlandırdık ve limana indik. Bizi bekleyen barınak sakinlerinin hazırladığı unutulmaz lezzetli ile palamutları yerken sohbetimize de doyum olmamıştı. Güzel ve ani bir av günü keyifle son bulmuştu. Toplu fotoğraf çekmek aklıma gelmedi ama yaklaşık 5'de birini eve getirdim. Fotoğraftaki toplu balıklar toplam balığın bir kısmı. Herkese Rastgele, Fotoğraflar...
Çok teşekkürler. Size de rastgelsin. Teşekkürler İlyas Abi. Selam bırakmıştım sana ulaşmadı sanırım. Senin meşhur kırmızı kafa sahtenden ve bir renginden daha aldım. Fakat çalıştıramadım Oltan kuvvetli avın bereketli olsun. Çok teşekkürler dahası sizlere rastgelsin.