Bugun oltamı alıp meraları gezdim. Genel olarak coğu avlak balık yapıyordu.Şaşırtıcı yerlerde palamut alınıyordu.Eski meralarımdan birine gelmiştim akşam olmak uzereydı ve oltamı daha açmamıştım bile eve boş dönmeyim dedim ve paçaları sıyırıp kaya kurdu çıkardım ve bi saatte bu arkadaşları alı koydum aslında hala şansım varken ve taze yemim bunları lüfere yem yap dıyo şeytan içimden belki gece bı operasyon daha yaparım Herkeze rastgele
Geçenlerde bende büyükçekmeceden 2 ispari ve 1 izmarit aldım diye hala onun sevincini yaşıyordum ki senin raporu gördüm Maşalllaah
Emin bunlar ispari... Diplodus annularis diye bir ara googledan, incele... Aralarında foto-ışık münasebetiyle suratları kararmış bireyler var karagöz gibi ama en güzel ayıraç kuyruklar. Kuyruklar sarı ise onlar isparidir diyebilirim ... Bunları hayal ettiğin gibi kesip lüfere atmak boşa kürek olur, bunları canlı iken iri levrek yapan yere canlı yem olarak bırakırsan şansın olur. Bizim mekanlarda gerçi olmaz, Ege'ye gidersen dağarcığında olsun
emin tebrikler güzel balıklar lüfer açkı seni yedi bitirdi sonunda kızıp izmarit ve karagöze gitmişsin lüferler açıkta. kenardan biraz zor almak yağmurlar geliyor ALLAH nasip ederse 2 haftaya gelirler