galataköprüsü akşam 4 ile 8 arası hamsi ile 8 sarıkanat (irice) 14 çinekop bu günlük bu kadar kısmetim ama birazdaha takılsam bi bu kadar daha tutardım o potansiyeli gördüm köprüde saat 6 gibi birden bastırdı balık sarıkanatlar,palamutlar,kefaller havada uçuştu
neşat abi bakıyorum iyice seriye bağladın bu galata işini senhergün çino sarı palamut iyi valla allah arttırsın ne diyim.
Tebrikler Neşat kardeşim, güzel av olmuş. Nasıl bir takım kullandığını sorabilir miyim. Yarın sabah gitmeyi planlıyorum.
abi üç mantarlı klasik çino takımı köprüdeki takım satanlardan alıyorum 2,5 ytl süper takımlar akşama kadar kullanırsın 75 gr kurşun olay bu yem hamsi
Sağolasın, bağlarım ben şimdi takımları. Yahu şu takım bağlama işi bile ayrı bir heyecan veriyor insana.
Tebrikler neşat abi, valla yine döktürmüşün yarında köprüdeysen o tarafa geçmeyi düşünüyorum, hemde tanışmış oluruz (ama seni nasıl tanıcam)
murat kardeşim yarın işlerim var yani karada yım yarın ama bir sonraki sefere sana haber veririm müsaitsen beraber alırız aşşa çinoları
Neşat kardesim tebrikler valla istikrarlı avcı örneğisin sen çalışma saatlerimi değiştirip akşam mı cıksam balığa ne? sabah gitsem hamsiyi nereden bulacam sabahın köründe offf offff:
sağol abi abi sorma bende sabahım köründe gidiyodum sarayburnuna kaşığa,rapalaya 1 hafta öncesine kadar ama akşam saat 5 gibi bir akın yapıyo balık galata köprüsüne hasta olursun görsen varya hamsileri temizlemeden kılçıklı mılçıklı takıyorum yinede geliyo balık çok olunca ,suya yerine indirir indirmez bazen 2 şer 2 şer geliyo fenaaaa