Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba!önce durumu anlatıp sonrada da sizlere bir sorum olcak! ben ve 2 arkadasım amator olarak balık tutuyoruz ve son 3 seferdir sarıyerden(TELLİ BABANIN ORASI TAM BİLMİYORUM ADINI) tekne tutup cinekop ve istarvit yakalıyoruz! 3 undede 4 5 kiloya yakın istavrit ve cinekop yakaladık her ne kadarda amator olsak! fakat 4 5 saatliğine 50 lira verdiğimiz kır kır tekne artık yok.... çünkü teknesiyle acılıdığımız bu işi bıraktı) SORU: BU FİYATLARA 3 4 KİŞİ BOGAZA CİNEKOP İSTAVRİT AVI İÇİN TEKNE NASIL BULABİLİRİZ? CEVAPLAYAN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER!
Bende Sarıyer civarından bakıyorum ama şimdiye kadar uygun fiyatlı bir tekne bulamadım. Karşı yakada daha uygun fiyatlar; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-kiralik-araclar-deniz-araci-balikci-teknesi-balik-tutmak-icin-tekne-31776233/detay bu arada Sarıyer bölgesinden tekne ile ava çıkacak arkadaşlarla balığa çıkabilirim. Lütfen tekne bulduğunuzda bilgi verin, teşekkürler
kesinlikle doğru tespit ayrıca 3-4 saat için 50 tl gerçekten çok iyi fiyat, bu fiyatlara yeni bir tekne bulabileceğinizi pek düşünmüyorum. 'balığın olduğu dönemde'
bende katılabilirim gözlemlerim takibim devam ediyor umarım bulursam veya bulursanız ortak bişeyler yapabiliriz.