Sariyer Sardalya ve Istavrit Avi 16.05.2012 Bugun saat 11:00 ile 15:00 arasi sariyerde toplamda 137 adet balik yakaladik babam ile. Yuzde 95 i Sardalya geldi oltamiza. Istavrit ise cok az denk geldi. Ilk once galataya gittik yunuslarin yuzunden pek bulundugumuz bolgede balik alamayinca sariyere gectik. Sariyerde de cok yunus vardi ama oltamiz genelde doluydu. Insallah en kotu avimiz boyle gecer. Aviniz daim olsun. Resimler asagidadir.
Tebrikler Samet Abi Maşallah Bereketli av olmuş Avlarının devamıda gelir İnşallah .... İyi akşamlar Afiyet olsun.
Babanız ve size tebrik ederim, güzel av olmuş. Bu arada tirsi ile sardalya aynı balık değil, dolayısıyla tirsinin diğer ismi sardalya değil diye biliyorum.
Samet kardeşim yapmış olduğun av için tebrik ederim.Devamının gelmesi dileğimle rastgele.Ancak sardalya ve tırsi balığı farklı türde balıklardır.Resimlerden gördüğüm kadarıyla senin yakaladıkların sardalya 'ye benzemekte.İlgili linkte farklılıklarını daha iyi görebilirsin. http://www.oltacilar.com/sardalya-caca-tirsi-t6900.html? Keyifli avlar yapman dileğimle rastgele..
Tebrikler, balıklar pırıl pırıl parlıyor Tuttuğunuz balıklar sardalya bencede, tırsi ile karıştırmamak lazım Geçen sene bende lüfer büyüklüğünde bir tırsi yakalamıştımhooked
Guzel yorumlariniz icin cok tesekkurler. Valla bende bilmiyorum teknede tuttugumuzda sardalya demisti kaptan ama sariyerdekilerin bi kismi tirsi bi kismi sardalya diyor bende iki ismi var sanmistim yanlislik olmasinda Ayrica cok pullu balik telefon titresimi gibi titriyor.
Bende tam Sardalyey'le Tirsi aynı tür balık değildir diyecektim ki benden önce açıklama yapanlar olmuş , tebrikler Samet en kötü avı böyle olsun...
Aleykumselam. Vay abi sende uye oldun demek Valla bi yorulmusuz akla zarar. En kisa zamanda gelinde yarim kalan balik avimizi tamamlayalim Demekki cogu kisi benim gibi biliyor. Tesekkur ederim Timuçin
tebrikler samet kardeşim avların daim olsun. burada bir şey paylaşmak isterim yakaladığın sardalyeler güzel fakat tırsi denilen balık yaklaşık sardalyenin 3 katı büyüklügünde olur
Tesekkur ederim sizlerinde. Yanlis bilgilendirilmisim ve insanlarin coguda boyle biliyor sanirim. Sardalya olarak duzelteyim konuyu.
Daha yemedim kenan ama nettede arastirdim bu mevsimde marmarada olan sardalya yagsiz oluyormus. Yumurta ile unu felan birlestirip karisimla yapiliyormus ama bilgisiziz o konudada Varsa bilen guzel bir tarif alabilirim