Merhaba arkadaşlar, Artık klasik hale gelen haftalık tekne turumuza, bu haftada kaldığımız yerden devam ettik, bu seferki konuklarım mesai arkadaşlarımdı. Keyifli bir gün ve av geçirdik. Hedef balığımız çinekop, avlak yerimiz ise Rumeli kavağı açıkları ile Garipçe köyü açıkları arası idi. Bu hafta yemli takımı bırakıp çeşitli renkteki Çinekop çaparileri ile avımızı gerçekleştirdik. Çaparilerimiz 3 numara iğne, yeşilli, beyazlı, kırmızılı tüy ve simli idi. Kullandığımız kurşun ise 200 gr. Bu avda benim payıma 13 adet çinekop düştü Sizi bu keyifli ava ait fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum.
Tebrikler... bereketli av olmus, masallah diyelim... nasil da parliyor keratalar... komurde izgara cinekop kokusu ta buralara kadar geldi sanki
Güzel balıklar. Tebrikler. İnşallah kısmetiniz lüferlere olsun. Bildiğiniz gibi 25 cm altı her lüfer yavrudur. Avınızın her daim bereketli olması dileğiyle.
Teşekkür ederim. Bu seferlik fırında yaptık, bir dahaki sefere ızgara ile balığın hakkını verecez inşallah
nerde kaldın serbülen abi sbahtan beri raporunu bekliyorum ya bende kuleli üsküdar arası çok yoruldum abi yemlik tuttum sonra kaptanı aradım meher oda tutmuş olsun benim için de değişik ve güzel oldu istavritler oltama 6 lı 7 li geldi hatta takım karışmasına rahmen orakiler çıldırdı benim kadar tutamadılar diye sonra onarın takımlarına baktım yaramaz abi dedim onlara takımı gösterip takımcı amcaya koşturdum onlarda sonra tutmaya başladılar. yarın için inşallah güzel raporlar yayınlıyacağım abicim sensiz bir av olacak ama olsun abi sen ruhen hep yanımdasın biliyorum takımları bağlamaya başlıyorum abi şimdi saygılar abicim görüşmek dileğiyle
Yahu sana o kadar dedik yem işi bitti diye, sen yinede kuruttun istavriti Yarın yem takma, zokaydı falan uğraşmayacaksınız hiç, çaparileriniz çinekopla dolacak Avlağı biliyorsun Şimdiden rastgele, güzel haberlerini bekliyorum.. Bu arada yıllık iznimi bu hafta kullanıyorum bir hafta boyunca kimse tutamaz artık beni Raporlara boğacağım buraları
Tebrikler güzel çinekoplar bağzıları çinekop için biraz iri gibi, İzin boyunca raporlarınızı takip etmek güzel olucak(Sbırım konu yanlış yere açılmış tekneden balık avı bölmüne açılsa daha doğru olur) afiyet olsun
deme abi bak hasta numaası yapar bir hafta işe gitmem evdekilere de işe gidiyorum diye evden çıkarım ah be abi sabahtan beri çapari bağlıyorum inşallah iş yapacak bu çapariler . İnşallah çok güzel br tatil yaparsın abicim gözlerim hep raporlarını arar olacak güzel şeyler beklyirum senden. en kötü avın böyle olsun abi