Merhaba arkadaşlar.Sivas ili Şarkışla ilçesi ve çivar bölgelerde oturan balık sevdaı arkadaşlar.Göllerimzdeki ve ırmaklarıızdaki tüm avlak ve meralar hakkında bilgi ve deneyimlerimizi paylaşabileceğimiz bir form köşesi hazırlamak inancındayız.Burada bilgilerimizi paylaşarak hem zevk aldığımız hobimiz olan balık merakımız giderecek,hemde doğal ortamı zarar vermeden ve tabiatı koruyarak bilinçli bir av yapmak niyetindeyiz.Tüm balık sevdası arkadaşları formumuza beklemekteyiz.Saygılarımızla...Livarlarınız balıksz,gönlünüz sevgisiz kalmasın.
Valla böylesi bir platform bana çok yarar, ne de olsa hanımın köyü o tarafta, bari gittiğimiz ekstradan bir işe yarasın
Merhaba arkadaşım.Aramıza hoşgeldiniz.Amacımız daha fazla ŞArkışla ve civarı balık avı sevdalısı arkadaşlarla buluşmak
slm arkadaşlar ben kayseride yaşıyorum. o bölgede kırmızı benekli alaların olduğunu duydum. haftasonları gelmeyi düşünüyorum kış kalkınca.organizasyonlar yaparız dilerseniz. rıfat abi beraber gideriz kırmızı beneklilere ne dersin hea saygılar.
selamlar bende altınyayla'danım istanbulda görev yapıyorum ama yazın iki ay orda oluyorum bende aynı sorunu cevabını istiyorum aslında bizim köyde küçük bir akarsu var küçükken iyi tatlı su kefali çıkarıyordum ama şimdilerde çok çok azaldı onlarıda tutmaya kıyamıyorum yeni yerler arayışındayım paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar merhaba bende şarkışladanım.bilirsiniz ki kızılırmak bize çok yakın ben Fly yöntemine merak saldım makinasını kamışını yemlerini felan netten buldum ama bu makineya galiba iki çeşit misina bağlanıyo ? bu konu hakkında bilgisi olan varmı ? bu misinalar kaç no oluyo ? kızılırmakta muhakkak denemek istediğim bi yöntem..