Arkadaşlar merhaba, bu hafta sonu ve pazartesi günü Şarköyde olacağım. Spin takımlarımıda yanımda götürüyorum. Kıyıdan nerelerde Levrek için at çek yapmalıyım? Yöreyi tanıyan arkadaşlarların önerilerini bekliyorum. Bu arada kıyıdan Lüferede hayır diyemem.
cüneyt abi iyi şanslar umarım tutarsın 2 hafta önce oradaydım sürekli denememize karşın rapala hiç iş yapmadı umarım sende yapar
slm arkadaşım şu sırlar burada rapala ile balık alan olmadı ben şarköy'lüyüm.illeki rapala deneyeceğim dersen hava 3-5 olduğu zamanlarda eriklice,mürefte,hoşköy,uçmakdere'ye kadar deneyebilirsin ama bu sıralar netice alan olmadı inşallah sen alırsın.rapala ile avlanacaksan ekim,kasım,aralık hatta ocakta deneyeceksin.bu sıralar şarköy iskelesinden güzel kefal alıyorlar kıbrıs takım ile.sardalyayı kıbrısa sarıp.
lüfer ve palamut içinde sevindirici bir haber vermek isterdim ama onlardada daha bir hareket yok adaş.
şarköyde eşkina zor. mürefte taraflarında var.iskeleden her gece mırmıra atarlar 10 kişiden biri zor alır. sigorta, beyaz balina tarafı mırmır için daha verimli. zargana bol. levrek az ama yok değil. iskeleden istavrite de atabilirsiniz. gece kuyruk altı ince takım iş yapar. ispari var ama her zaman değil. bazen dil olur. kışın balinanın önünden kalkan da yapar. kışın iskleden mezgit alınır. kefal mevcut. yani anlayacağınız şarköyde yle bolluk yok. hele atacağın yeri bilmezsen hiç bir şey yok.
öncelikle merhaba gecen sene sarkoyden güzel bi trofe levrek haberi foruma gelmişti tutan kişi marinanın yanında bi derenin aktıgını yazmış gece orda tutmuş balıgı şarkoye hic gitmedim o kopru altından akan dereyi bul orda dene şansını
mırmır Şarköyden yeni geldim. bu yaz mırmıra istavrite doyduk. istavrit tekneden, mırmır kıyıdan. yem canlı sülinez. selamlar.