şarkoyde balık avlayan abilerim varsa veya sarkoy hakkında bilgisi olan burdan avlak konusabiliriz herkez icin uygunsa benim bildigim bi kactane güzel balık tutulan yer var sizlerinde bildigi yerler varsa paylasabiliriz.
valla onur güzel avlağı falan bilmeme ben sadece iskelede avlanırım her geldiğimdede orada beni bulabilirsin
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=20208 Yukarıdaki başlığı bir incele derim. Sana çok yakın
abi zargana icin liman ici cok uygun ben hep orda zargana avlıyorum ayrıca orda cok cok iri levrekler gordum bu sene belki bacagım kadar bi levrek gördüm resmen korktum ayrıca ben levregi mavi balinanın karsısındaki sahilde tutuyorum kısmetse yine orda avlanıcam bu sene ayrıca kurt cıkartılan top sahasının oralarda mırmır avı yapılabiliyor iskelede de mırmır pesinde oluyorm genelde ins. gorusebiliriz abi
Slm bende şarköylüyüm bu akşam kısmetse 17 günlük tatil için yola çıkıcam.Ben iskeleden belli zamanlarda levrek,mırmır,lüfer aldım liamanda da çok avlanmama rağmen mırmır dan başka bişey alamadım. Mavi balinanın önünde ki sahilden demişsiniz ,,dalagalı havalarda sanırım av yapıyodur.
Onurcum merhaba kardeşim çok güzel bir konuya değinmişsin Onurcum sitemizi incelediğinde bölgeler kısmında Tekirdağ ve çevresi ,Edirne ve çevresi konuları var buraldardan da yararlanabilirsin ayrıca sormak istedğin bişiler olursa seve seve yardımcı oluruz
şarköyde eşkina zor. mürefte taraflarında var.iskeleden her gece mırmıra atarlar 10 kişiden biri zor alır. sigorta, beyaz balina tarafı mırmır için daha verimli. zargana bol. levrek az ama yok değil. iskeleden istavrite de atabilirsiniz. gece kuyruk altı ince takım iş yapar. ispari var ama her zaman değil. bazen dil olur. kışın balinanın önünden kalkan da yapar. kışın iskleden mezgit alınır. kefal mevcut. yani anlayacağınız şarköyde yle bolluk yok. hele atacağın yeri bilmezsen hiç bir şey yok.