şarköy Yemci

Konu, 'Bölgeler' kısmında ahtapot2 tarafından paylaşıldı.

1. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Okuma Cedros Telesurf 4,50 , Okuma Vsystem Spin 270 cm. 20-60 gr.
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    Arkadaşlar Ramazan Bayramı tatili için Şarköy'e gideceğim.. Mırmır ve Eşkina çıkıyor diye duydum.. Hoş gerçi balık çıkmasa bile olta atmadan dönmek caiz değil:)

Şarköy merkez veya yakın bölgede bildiğiniz yemci var mıdır? Boru kurdu, kum kurdu, sülünez v.s. farketmez..

Teşekkür ederim..

2. volkanca

volkanca Volkan

forumdaki konulardan birinde liman cevresinde satıldığından bahsedildiğini hatırlıyorum doztum, rastgele

3. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    Bir hafta önce kumbağdaydım.
    Kıyıda ciddi bir mırmır popülasyonu var.. Ancak balıklar çok ufak.. Gittiğinizde de göreceksiniz.. 6-8 cm lik balıklar mevcut ve insanlar bunları tutuyor hemde katledercesine fazla tutuyorlar. Bu konuya dikkat edin. ayrıca eşkinada var iri eşkinalar var eşkinaya yönelmenizi tavsiye ederim.

4. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    şarköyde sağilde büyük iskeleden..limana doğru yolu takip edin limana giderken sağda bir balık restorantı var köşe başı o sokağın içinde şok veya bim hatırlamyorum ikisinden biri var tam onun karşısında balık malzemesi satan arkadaşlar boru kurdu getiriyor..

5. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger AV65 - Okuma PL865 - Daiwa Emcast Plus 5500 - Cabelas Tournament ZX4000A
    şarköy yemci, şarköy yem v.s. diye forumda aratınca direk çıkmıyor maalesef.. o yüzden konu açmak durumunda kaldım.. Teşekkür ederim..

16 cm. lik Lidaki'yi bile iade ederim.. O konuda çok şükür hassasiyetimiz var.. Bir de gece avını tercih ediyorum.. Gündüze nispeten daha iri balık geliyor..

Çok Teşekkür ederim üstat.. Boru kurdu varsa güzel olur cidden..

6. ACEMİ OLTACI

ACEMİ OLTACI ÇETİN

kısmetse bende bayramda ordayım. Korni rumuzlu arkadaşın tarif ettiği yerde boru kurdu bulunur (bim marketin karşısı)...Sahemre rumuzlu arkadaşın da dediği gibi bu sene o bölgede tam bir mırmır akını mevcut. 1 ay önce ordaydım ve çok küçük tüler insanın birazda canını sıkıyorlar oltada yem bırakmıyorlar ne atsanız saldırıyorlar şimdiden size rast gelsin..... HAYIRLI BAYRAMLAR

7. nidya78

nidya78 Aydın

:D Bu konu süper faydalı oldu benim için. Bende bayramda şarköydeyim. Demekki eşkinaya takılıyoruz yemleride tarif edilen yerden alıyoruz. Eşkina için tavsiye var mı nerden tutulabilir?

8. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Valla ben avlak falan bilmem :)

Gece olduktan sonra eşkinaya atacaksam kayalık, mırmıra atacaksam kumluk sakin bir yer buldum mu takarım boru kurdunu da bakarım keyfime arkadaşlar:)

9. poga

poga Hasan yılmaz

Favori Makine:
    Ryobi
    En İyi Avı:
    4 kg levrek
    1 Hafta önce şarköydeydim,neredeyse hiç mırmır yok,çok ufak oldukları için geri salıyoruz.1 tane tutabildim orta boy oda havyarlı çıktı pişman oldum.Haberiniz olsun..Rasgele

10. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    eşkina zor şarköyde....

11. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    bende orta boy bir adet tuttum son günümdü geri saldım ama gözlükle daldığımda..ufak mırmır çok idi büyümeleri lazım büyüyünce zaten ağ atıyorlar iskele içi dağil tertemiz oluyor..:(

12. ahtapot2

ahtapot2 Deniz

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Valla balık küçükse salacağız başka çare yok.. Ama bilgiler iyi oldu.. demek ki iğne boyunu küçük tutmayacağız, yuttu mu mideye kadar yutuyor hayvan..