1 haftadır şarköyde idim ikikere ava gitme fırsatım oldu ama bir tane yolunu şaşırmış oltama vurdu..anuda aldım kıyıya yem teke takım ise tek iğne 1.5 metre beden ve 50 gr gezer kurşun ...şimdi 1 hafta iş sonra bayrama kadar yine sarköy inşallah birşeyler tutarım ve paylaşırım hee omu benim ayagım 43 nömara Uploaded with ImageShack.us
Koral abi güzel mırmır yakalamışsınız, tebrik ederim. Geçen sene bende şarköyde tekneyle çokca istavrit ve mezgit yakalamışdım. Bu güzel şarköy raporu için teşekkürler, tebrik ederim.
Koral bende dün akşam döndüm şakköyden ilk defa gitim.Amaç levrekti sadece bir sabah çıktım sonra bidaha çıkmadım çünkü yerel avcılar moralımı bozdu bır aydır levrek yapmıyor dediler bendede heves kalmadı belki ekimde falan denerim
burak aynen öyle doğru dürüst balık yok ama yerel avcılarda hepsi için değil ama çoğu yanlış yönlendiriyor malesef...ekim ve sonrasında iyi balık yapıyor denemede yarar var..
Koralcım tebrikler mırmır için. Ben de Bodrum ve Datça tarafındaydım, işler kesattı. Sanırım aşırı sıcaklar kıyıyı fazlaca ısıtıp sudaki oksijen seviyesini düşürüyor, balık da oksijenin daha fazla olduğu derinlere ve açığa gidiyor. Rasgele