Merhaba arkadaşlar, bu hafta sonunu Danişment Orman Kampında geçirdim. Aşırı rüzgar nedeniyle sadece yarım saat açıkta kalabildim. Şişme bot ve kürekle açılmak oldukça riskli. Kıyıdan ayrıldığım noktanın 500 mt ilerisinden karaya çıkabildim. Şu motoru da alamadık gitti. Yem :1 gün önceden tuzlanmış tavuk göğsü, Takım : 0,20 FC köstekli 4'lü klasik dip Bir de Ege balıklarını tanımıyorum, bu konudaki bilgisizliğimi mazur görün, üstteki zannedersem mercan ama alttaki balığı tanımlayamadım. Selamlar,
Şişme botlarla maceralarım çoktur.Ama siz olun dalgalı havalarda botu hiç denemeyin bile.500 ileriden karaya çıkmanız bile şanslı olduğunuzu gösterir.Ben Gemlikten böyle bir botla kıyı gelememiştim.Ya Allah dedim ya İstanbul kabataştan çıkarım artık yada imralıdan.Allahtan başka bir motorlu tekne beni ıskartaya aldı da kıyıa götürverdi.Hala dua ederim.
Sağ tarafında bakınca benziyor, bir de sol tarafından bakmak lazım. Şaka bi yana, stres altında olsa da yine balıkla dönmüşsün tebrikler.
selam forumdas,yem olarak kullandiginiz tavuk gogsunu cig olarakmi tuzluyorsunuz,kac saat tuzda kaliyor.
Tebrikler.. Hasan abi tebrikler. Şişme bot macerandan bahsetmedin. Abi geçmiş olsun. Daha dikkatli ol bence. Biliyorsun yeşilköy maceramızı. Kendine iyi bak hoşçakal...
Ustam bende tavuk göğsü kullanıyorum tavuk göğsünü çiğken bol miktarda tuzla tuzlayıp bekletiyoruz ne kadar fazla kalırsa o kadar sağlam oluyor. Bir poşet işinizi görecektir aslında taze tavuk daha fazla iş yapıyor ama bu tuzlama olayı oltadan çabuk çıkmasını engellemek için kullanılıyor.Tazesi hep daha iyi iş yapıyor.En azından bende öyleydi yinede tecrübe hepsinden daha güvenilir olur siz ikisinide götürün yanınızda derim ben.Saygılar...