Bu yaz ağustos ayında kardeşim ve onun bir arkadaşının teknesiyle Eriklide çıktığımız mercan avı resimlerini geç olsada yayınlıyorum..O gün hava bozuk ve dalga çoktu..2 saatte bu kadar yakalayabildik..Bu arada geçen hafta kardeşimle hayalini kurduğumuz 4.50 fiber tekne ve 25 Hp johnson motor satın aldık..Önümüzdeki yaz sizlere bolbol av raporları sunarız artık Bu da yazlıkçıklardan birinin paraketeyle yakaladığı azman mercan..Bisikletle gezerken gördüm ve hemen inip resmini çektim..Gördüğünüz el kardeşime ait. Karışı yaklaşık 20 cm. den balığın büyüklüğünü tahmin edin artık.
hocam muhteşem bişey bu bunun gibi bitane bizde çeşmeden çıkarmıştık tabi ozaman üye falan dehildim bi raporla bende sunayım
Denizhan yakaladığınız mercanlar harika yeni teknenizde hayırlı olsun büyük balıklı avlar bildiğim kadarıyla biz amatör balıkçılara paraketa yasak yazlıkçı profosyonel değil ise hatalı avlanmış kaliteli balığın olduğu bir merada avlanıyorsunuz büyük balıklı avlarınız olsun rastgele
Yem olarak karides ve sülünez kullandık.Ama mercan için karides daha güzel iş yapıyor...Ocak ayında 1 hafta iznim var.Havalar iyi olursa kardeşimin Eriklideki yazlığında olucaz..Bu sefer size levrek raporları sunarız artık