Saros Yardım

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında pride75 tarafından paylaşıldı.

1. pride75

pride75 Onur Aydoğan

Favori Kamış:
    x
    En İyi Avı:
    ...
    Arkadaşlar,

Saros'da kiralık tekne bilen varmı acaba? Eğer bilgi gelir ise bu akşam o tarafa doğru gitmeyi planlıyorum. Forumda aradım ama bulamadım ne yazıkki..

teşekkürler,

Onur

2. Aramis

Aramis

Onur bey öncelikle aramıza hoş geldiniz :D:D Sizi bu konuda Tarkan Ateş arkadaşımızın aydınlatacağını hatta ve hatta öyle bir aydınlatacağını, sonucunda hiç kararmayacağınızı bildirmek isterim.Keyifli paylaşımlar :D:D

3. pride75

pride75 Onur Aydoğan

Favori Kamış:
    x
    En İyi Avı:
    ...
    Hmennnn arıyorum aaaa nasıl atladım ben ya!!!

4. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Sizi Saroz bölge müdürümüz İstavrit ( Boğaç Bey ) e havale ediyorum ...

Bugun sorarım.

5. istavrit

istavrit Boğaç

Saroz' da benim bulunduğum bölgede ( Erikli ) maalesef böyle bir imkan yok

6. bambul

bambul Noyan Ekici

Favori Kamış:
    sopa, el oltası
    En İyi Avı:
    Orkinos 5 kg, kalamar 1100g
    Güneyli'yi deneyin.

Son düzenleme: 18 Nisan 2008
  7. yilmaztaha

yilmaztaha

Favori Kamış:
    Olta zıpkın
    En İyi Avı:
    Kofana
    Geliboluya gelmeden, takriben 30 km önce kavak köyü vardır. Balıkçı teknesi bol olan bir yer. Ancak kiralık tekne olup olmadığını bilmiyorum. Ayrıca kavak köyünden geçerek saroza dökülen büyükçe sayılabilecek bir derede var. Levreğin bol olduğu söyleniyor doğal olarakta kefal tabiiki. Balıkçı tekneleride zaten bu dere boyunca demirli duruyor. Köyün girişinde balıkçılar için küçücük bir balık buzhaneside var. Balık satışıda yapılıyordu. Hani saroza gidipte eli boş dönenler için. :D Tekne sahiplerine buradan da ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme: 19 Nisan 2008
  8. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı

9. yilmaztaha

yilmaztaha

Favori Kamış:
    Olta zıpkın
    En İyi Avı:
    Kofana
    Ahmet kardeşim,barj gölü dediğin kavakköy- şarköy yolu üzerindeki gölettenmi bahsediyorsun,yoksa başka bir yerdemi? Bazen gelip geçerken balık tutanları görüyorum. O gölette bir keresindede 4 sene filan önceydi tatbikata bile rast geldik. Göletin içinde çıkarma gemileri, tanklar,zırhlı bilimum araçlar ve çok sayıda mehmetçik vardı. Hanımda bende gözlerimizi ovuşturup tekrar terar bakmıştık:eek: Saroz denizine yaklaşık 20 km gibi bir nesafe varken gölette bir tatbikat bizi çok şaşırtmıştı.

10. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    .

Muhtemelen İstihkam birliği

Dahili Sularda Manevra tatbikatı yapıyordur.

Köprü kurma
    Araç Geçişi
    İnkikal konuları

deniz de yapılamıyor bunlar. ;)

11. pride75

pride75 Onur Aydoğan

Favori Kamış:
    x
    En İyi Avı:
    ...
    Saros Çok Güzeldi

Merhabalar,

Cumartesi öğleden sonra dayanamayıp Saros'a gitmeye karar verdik. Aldık elimize bir harita çıktık yola:) Yolda, internette bağlanarak buraya yazılan mesajları okudum. Teşekkür ederim ve hem Kavakköyü'ne hem de Güneyli'ye gitme imaknımız oldu. Her 2 tarafta da balıkçı teknesi bulduk ve Güneyli'den balığa çıktık. Ne yakaladık diye sorar iseniz, gene büyük balık peşinde olduğumuz için hiç bir şey... Yaklaşık 4-5 saat boyunca sırtı geçtik ama ne yazıkki istediğimiz balığı bulamadık. Bir ara altımızdan büyük bir balık sürüsü; biz yaklaşık 70-80 metre derinliklerde iken 20 mt civarından geçti. Hemen yemli hazırladık (tuzlanmış Sardalya ) ve aynı anda değişik 2 tür çapari attım (Hindi tüyü ve Beyaz kuş tüyü) ama sonuç nafile. Uskumru sürüsü diye düşünmemize rağmen 1 tane bile balık atlamadı. Sadece o ara dipten 1 tane büyük Mercan aldık onuda orada bıraktık:) Güneş her yerimizi kavurdu şu an boynumu bile çeviremiyorum ama güzel bir gün geçirdik. Haftaya sanırım gene Çanakkale ama artık bu sefer Uskumru ve Mercan'a gideceğiz...:)

Saros halkı çok cana yakın ve samimi. Tekne bulmak ve balığa çıkmak çok kolay ama tekrarlıyorum hepsi Sarı Kağıt istiyorlar zira sahil güvenlik denetimleri oluyormuş.

12. alpdoruk

alpdoruk alp doruk

enez tarafında belki bulabilirsiniz