saroz balık avı 1 gün

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mudeli tarafından paylaşıldı.

1. mudeli

mudeli Gökhan

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    selimhan 4300 gr
    saat 16 gıbı teknemızı sarozda ibrice limanından suya ındırdık ama ruzgar aman vermedi hava üzdü bizi. 1 saat kadar direnebildik şiddetli rüzgara ve tekrar limana gelip demirledik .istanbuldan yola çıkmadan önce hava ile ilgili ümitsizdik gerçi ama içimizdeki aşk döktü yollara bizi yinede .bize hava durumu ile ilgili yardımcı olan balıkavi.net üyelerine yinede teşekkürü bir borç bilirim zira en iyi meteoroloji tahmini gözle görülenmiş bunu yine ispatladılar bana:( ..şuan uykusuzluk ve yorgunluk içindeyim. büyük ümitlerle geldiğimiz sarozda ilk gün birkaç yemli deneme ve çapari ile tarama ile sonuçsuz geçti yarın hava yatarsa jig denemesi yapma niyetindeyiz sabah erkenden kalkıp 2. gunumuz için hareket edeceğiz.
    ibriceden hareket ettiğimizde erikli tarafınamı yoksa körfeze doğrumu yönelmeliyiz bölgeyi bilenlerden yardım bekliyorum.balık bulucumuz garmin echo 500 yeni aldım sabah montajıda yapacağım ama yinede tecrube gozun gordugu daha faydalı olacak biliyorum artık :)

2. istavrit

istavrit Boğaç

Bu aska saygi duyarim bence erikli tarafina degil adalar tarafina gidin oralarda jigle trofe sansiniz var limandakilere asker tasinin yerini sorun ama yakit durumu konusunda aman tedbirli olun eger tasi bulursaniz trofe garanti rasgele

3. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    bende bugün ibriceye gidecektim ancak rüzgardan dolayı vazgeçtim.

4. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Rastgelsin, sonuçları bekliyoruz.

5. mudeli

mudeli Gökhan

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    selimhan 4300 gr
    isabetli olmuş saat 14 den ıtıbaren dunku gıbıydı sert ruzgar tutunmayı engelledi

6. mudeli

mudeli Gökhan

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    selimhan 4300 gr
    birdahi sefere inşallah gideceğim teşekkür ederim yardımınız için

7. istavrit

istavrit Boğaç

Bir dahaki sefer oralarda olursam beraber mercanin belini kirariz benim merada balik garanti :)

8. mudeli

mudeli Gökhan

Favori Kamış:
    shimano
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    selimhan 4300 gr
    2-3 hafta sonra gelme nıyetım var yıne su lodos bıtınce gelecegım lodos balıgın derınlere cekılmesıne sebep oluyormus dogrumu bu ?

9. kubicey

kubicey kubilay

merhaba istavrit fransadan selam ve sevgiler.gokcetepe yayala ve erikli hala burnumda tutuyor.ama agzimin tadiyla bir mercan avi yapamadim.yardimci olurmusun lutfen?2013 yazinda oradayim.

10. istavrit

istavrit Boğaç

Tabii ki ne demek her zaman bekleriz :)

11. cousteau

cousteau Hüseyin MISIR

Favori Kamış:
    Yabomax SURF 4.20
    Favori Makine:
    Shimano ActiveSURF 採用
    En İyi Avı:
    Torik, 2.5 kg.
    Gece hava iyi olursa Erikli açıklarında kesinlikle Kalamar yoklaması yapın derim.

12. kubicey

kubicey kubilay

erikli aciklarinda bundan 6 sene once 19.750 kg lik mercan almistim ama bir daha yerini bulamadim.erikli ve yayla aciklarin cok guzel kayalar oldugu soyleniyor.bir bot ve 6 lik 4 zamanli motor ve sonar almayi dusunuyorum umarim guzel avlar yapariz.erikli aciklarindaki asker kayasi iyi av veriyor mu?selamlar istavrit arkadas.

13. kubicey

kubicey kubilay

erikli aciklarinda bundan 6 sene once 19.750 kg lik mercan almistim ama bir daha yerini bulamadim.erikli ve yayla aciklarin cok guzel kayalar oldugu soyleniyor.bir bot ve 6 lik 4 zamanli motor ve sonar almayi dusunuyorum umarim guzel avlar yapariz.erikli aciklarindaki asker kayasi iyi av veriyor mu?selamlar istavrit arkadas.

14. kubicey

kubicey kubilay

gelll 2013 gel

15. istavrit

istavrit Boğaç

19,75 kg tek balık mı hocam :eek:

16. kubicey

kubicey kubilay

onemli olan kimsenin bilmedigi taslari bulmak.ve o guzelim kirmizilar...360 bat ve 6 lik suzuki 4 zamanli yeterli degil mi?bir de renkli sonar...

17. kubicey

kubicey kubilay

selam istavrit arkadas evet tek mercan 19.750 muthis ibr seydi.nasilsin sarozda son durumlar nasil?levrekler?

18. istavrit

istavrit Boğaç

selam ,şu anda ist.da lüfer kovalıyorum levreğe var 2-3 ay daha