saat 16 gıbı teknemızı sarozda ibrice limanından suya ındırdık ama ruzgar aman vermedi hava üzdü bizi. 1 saat kadar direnebildik şiddetli rüzgara ve tekrar limana gelip demirledik .istanbuldan yola çıkmadan önce hava ile ilgili ümitsizdik gerçi ama içimizdeki aşk döktü yollara bizi yinede .bize hava durumu ile ilgili yardımcı olan balıkavi.net üyelerine yinede teşekkürü bir borç bilirim zira en iyi meteoroloji tahmini gözle görülenmiş bunu yine ispatladılar bana ..şuan uykusuzluk ve yorgunluk içindeyim. büyük ümitlerle geldiğimiz sarozda ilk gün birkaç yemli deneme ve çapari ile tarama ile sonuçsuz geçti yarın hava yatarsa jig denemesi yapma niyetindeyiz sabah erkenden kalkıp 2. gunumuz için hareket edeceğiz. ibriceden hareket ettiğimizde erikli tarafınamı yoksa körfeze doğrumu yönelmeliyiz bölgeyi bilenlerden yardım bekliyorum.balık bulucumuz garmin echo 500 yeni aldım sabah montajıda yapacağım ama yinede tecrube gozun gordugu daha faydalı olacak biliyorum artık
Bu aska saygi duyarim bence erikli tarafina degil adalar tarafina gidin oralarda jigle trofe sansiniz var limandakilere asker tasinin yerini sorun ama yakit durumu konusunda aman tedbirli olun eger tasi bulursaniz trofe garanti rasgele
2-3 hafta sonra gelme nıyetım var yıne su lodos bıtınce gelecegım lodos balıgın derınlere cekılmesıne sebep oluyormus dogrumu bu ?
merhaba istavrit fransadan selam ve sevgiler.gokcetepe yayala ve erikli hala burnumda tutuyor.ama agzimin tadiyla bir mercan avi yapamadim.yardimci olurmusun lutfen?2013 yazinda oradayim.
erikli aciklarinda bundan 6 sene once 19.750 kg lik mercan almistim ama bir daha yerini bulamadim.erikli ve yayla aciklarin cok guzel kayalar oldugu soyleniyor.bir bot ve 6 lik 4 zamanli motor ve sonar almayi dusunuyorum umarim guzel avlar yapariz.erikli aciklarindaki asker kayasi iyi av veriyor mu?selamlar istavrit arkadas.
erikli aciklarinda bundan 6 sene once 19.750 kg lik mercan almistim ama bir daha yerini bulamadim.erikli ve yayla aciklarin cok guzel kayalar oldugu soyleniyor.bir bot ve 6 lik 4 zamanli motor ve sonar almayi dusunuyorum umarim guzel avlar yapariz.erikli aciklarindaki asker kayasi iyi av veriyor mu?selamlar istavrit arkadas.
gelll 2013 gel erikli aciklarinda bundan 6 sene once 19.750 kg lik mercan almistim ama bir daha yerini bulamadim.erikli ve yayla aciklarin cok guzel kayalar oldugu soyleniyor.bir bot ve 6 lik 4 zamanli motor ve sonar almayi dusunuyorum umarim guzel avlar yapariz.erikli aciklarindaki asker kayasi iyi av veriyor mu?selamlar istavrit arkadas.
onemli olan kimsenin bilmedigi taslari bulmak.ve o guzelim kirmizilar...360 bat ve 6 lik suzuki 4 zamanli yeterli degil mi?bir de renkli sonar...
selam istavrit arkadas evet tek mercan 19.750 muthis ibr seydi.nasilsin sarozda son durumlar nasil?levrekler?