bugün yıllık izinimi fırsat bilerek soluğu doğru usta balıkçı turgay abimin yanında aldım.sohbet muhabbet makara çay faslı derken turgay abim hava sakin diye at çek avı yapmamış bugün.ama boş durmak yok hadi kalamar avına dedi bende hiç yapmadığım bir av türü olduğundan gözlerim parladı güneyli sahil kahvesinde de bir çay faslından sonra başladık avımızı aramaya,sarozun o muhteşem gün batımında turgay abimin tavsiyelerini dinleyerek alıyorum ilk yakışıklıyı kalamarda da milli oldum tabi yüzümden anlaşılıyor. 1-2 derken yemeklik kadar kalamarımızı alıp avı sonlandırıyoruz gönlü bol balıkçı turgay abim sayesinde böyle güzel bir gün yaşama fırsatı buldum. tekrar teşekkürler turgay abim.
deniz anası gibi sümüksü bir yapısı var gibi gözüküyor nasıl lezetlimi bari merak ettim nasıl birşeydir bu bayağı bir peşine düşen insan var yok tadı değilde avı zevkli ise balığada benzemiyor
herkeze çok teşekkürler.valla balık avı kadar zevkli değil,çekerken poşet çekiyormuşsun hissi veriyor ama çok lezzettli