Saroz' da kalamar

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Hasan Gülerman tarafından paylaşıldı.

1. Hasan Gülerman

Hasan Gülerman Hasan GÜLERMAN

Favori Makine:
    DAM
    Herkese selamlar, iyi olmanızı dilerim.

Forumda yeni sayılırım. Vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum; inanın her açtığımda yeni bir şey öğreniyorum.

Sezonun bu kadar hızlı gittiği bir zamanda herkese merhaba demek istedim. T.dağ Malkara'da ikamet ediyorum ve sarozda yapılacak kıyıdan her türlü balık avına katılmak isterim.

Pazar a.üstü Gökçetepe İbrice arasında at çek sahte yemle levrek denedik olmadı, yemli de denedik, çok taşlık olduğu için bir olta ziyanlığı ki sormayın; neyse ki orda bizden başka kimse yoktu da rezil olmadık ;)

Hava tam kararırken kalamar için ağırlıksız, yüzer fosforlu sahte taktım, ilk atmamda standart boyda bir kalamar tuttum. 3-4 derken gerçekten beni zorlayan iri bir kalamar daha tuttum. Ne olduysa hava kararınca kesildi, ben de zevkimi aldığım için bıraktım. Bu kalamar ile ilgili performansımı nasıl arttırabilirim? Saroz için kalamarın mevsimi midir? Aynı yerde levrek ve diğer avlar da olmalı, nasıl bir çalışma yapmalıyım.

Enezde yazlığımız var, eskiden kıyıdan çupra, mırmır, kum mercanı.. tutmak mümkün oluyordu, bu yıl kimseler yok. Enez ya da Saroz'da diğer sahillerde avlanan büyük küçük herkesle tanışmak birlikte avcılık yapmak isterim.

İyi günler
    Hasan GÜLERMAN
    Ziraat Mühendisi Zooteknist
    0533 276 6083
    hasangulerman@gmail.com

2. foreigner

foreigner foreigner

merhaba hasan
    saroz körfezi gelibolu yakınlarında despot koyu var ay aydınlığı oldugu zamanlarda at çek kalamardan bıkarsın ,rastgelsin..

3. Hasan Gülerman

Hasan Gülerman Hasan GÜLERMAN

Favori Makine:
    DAM
    Çok teşekkür ederim foreigner, ay yeni yeni başladı,

hem ördek hem balık ikisine de yetişmeye çalışıyorum ama

dediğiniz gibiyse eğer o geceyi iyi değerlendirmek lazım.

Tekrar teşekkürler

Hasan