saroz da tekne

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında sermat tarafından paylaşıldı.

1. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    selamlar.biz 3 arkadaş saroz tarafında erikli sultaniçe güneyli enez vs tekneyle ava çıkmayı düşünüyoruz.aslen istanbul beylikdüzünde yiz ama sürekli avcılar büyükçekmece biraz sıktı.değişik yerlerde avlanmak istiyoruz.öğretmen olduğumuzdan dolayıda öyle herzaman çıkamıyoruz sadece pazartesi günleri gidebiliyoruz.lütfen kiralık tekne hakkında bilgisi telefonla ulaşabileceğimiz yer varsa söylerseniz çokmemenun oluruz.şimdiden teşekkürler

2. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    serkan ben 2010 yılında sultaniçeye gittim orada gerçekten çok büyük bir balıkçı barınağı var bir sürüde tekne ama şu kadarını söyliyim 3 gün kalmamıza rağmen ve yüksek ücretler teklif etmemize rağmen hiçbir tekne bulamadık kiralık hatta en sonunda bir balıkçı boşuna uğraşmayın burada kimse sizi tekneye almaz çünkü yunanistan sınırına yakın olduğu için sahil güvenlik göz açtırmıyor ve ceza kesiyor dedi. sana tavsiyem tekneyi ayarlamadan bulurum nasılsa diye gitmemen kıyıdanda hiçbieşy tutamamıştık tutanda görmedim açıkçası. Ama bu sene yaz başı güneyliye gittim orada orfoz otel var sorarsan onların devamlı müşterileri için çalıştıkları bir balıukçı var ismi bülent şimdi telefonu yok ama oteli ararsan sana yardım edeceklerdir orada sıkıntı yok hatta kalmalı yaparsanız dahada iyi olur geliboluyada yakın yem sıkıntısıda yok tavsiyem güneyli olur yani avlanacak yer daha çok. sultaniçede kalacak yer tekne yemek yenecek yer bulamazsınız bu mevsimde çünkü umarım yardımcı olabilmişimdir sen yinede araştırmaya devam benim tecrübelerim bunlar rastgelsin

3. sermat

sermat serkan

Favori Kamış:
    cormoran bull fighter 10-30, okuma compressa 100-200,shimano nexave
    Favori Makine:
    shimano aceration hg okuma raw2,shimano nexave daiwa tournament entoh
    En İyi Avı:
    minakop şu kadar
    valla engin kardeş tesadüf desem artık nedesem şaka gibi yani.bizde 2010 yılında sultaniçieye gittik ama dediğin gibi kimse çıkartmadı ayrıca kimliğimiz olduğu halde sonunda tanıdık yardımıyla vural diye bi kaptanla tanıştık o olur dedi ama içten olmadığı çok belliydi bizde kalsın o zaman dedik sonra bu yaz bizde güneylinin yolunu tuttuk ve dediğn gibi bizde 4 aile orfozda konakladık ve dediğin arkadaşın teknesiyla ava çıktık 6 parça mercanla ve az bi küpez le döndük.valla tesadüf acaba biz berabermi avlandık da haberimizmi yok diyesim geldi.ama bu orfoz işi aklıma yattı ben orayı bi arim.adnan abi vardı o bize yardımcı olur inş.çok sağol

4. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    serkan gerçekten şaka gibi oldu bende çok şaşırdım ilginç bir tesadüf. Sultaniçe ve güneyli ile ilgili görüşlerimiz hemen hemen aynı bencede tercih güneyli olur ben ikisinede temmuz başı gitmiştim. tabiki bu mevsimde balık daha bol olur ama tekne ile açılmak havaya bağlı olabilir. Serkan sana bir tavsiyede daha bulunabilirim gitmedim ama çok araştırdım bayramdan önce niyetlenmiştim kaldı ama en kısa zamanda gidicem inşallah sivricede okan motel var internettende bulabilirsin tekneleri falan otele ait balık tutmak isteyenler için çok ideal bir yer zaten forumdaki sivrice raporlarına baktığında kendini tutamıyorsun ( orhan küçükbiçmen vedat abayoğlu örnek) istersen bir bak hemde belki sen tecrübelerini aktarırsın orayla ilgili