Herkese selamalr arkadaslar bugun baliksiz bi av raporu yazicam.Sabah saat 3 gibi huseyin necati mehmet uc arkadas ERIKLI sahiline dogru yola ciktik sabahin ilk saatlerinde vardigimizda ilk onceligimiz kahvalti yapabilecegimiz bi yer bulabilmekti saolsun ERIKLI halki acmalari gereken yeri bizim icin biraz erken acip guzel ev kahvaltimizi yaptik. Saat 8 e dogru malzemelerimizi yanimiza alip kayalilara dogru deneme atislarimizla ilerledik erikli nin yerlileri bizden once denemelerde bulunmus ama bi netice alinamamisti, hic moralimizi bozmadan devam ettik.Saat 12 ye geliodu ki molanin ardindan avimiza devam ettik hic bi sonuc alamasakda bu mera her zaman devamli gelicegimiz listemizin bas kosesine eklendi asagida gordunuz gibi bi kac resim eklemek istedim...
Hüseyin güzel görüntüler.. Suyun şekli şemali de iyi fakat balık olmaması kısmet herhalde Senin ayağın giderek o tarafa alıştıysa ilerleyen zamanlarda güzel raporlarını görmek sürpriz olmayacak..
tabi abi devami mutlaka gelicek... beraber gittigimiz yerler olsun baska meralar olsun heryere insallah hepberaber gidicez
Hüseyin kardeşim rapor balıksızda olsa çok güzel resimler var, keyifli bir gün geçirdiğin belli. Balık peşinde heryere gidiyorsun hiç üşenmiyorsun inşallah yakında bu emeklerinin karşılığını aldığın av raporlarınıda göreceğiz kardeşim rastgelsin!
eyvallah sabri abim bidahakine hepberaber abi herkesin musait oldugu bi gun tesekkuler levent abi o gun gelicekse hepberaber oldugumuz gundur abi...
Denizin durumu güzelmiş aslında ama nasip işte. Sık yoklamak lazım, şartlar izin verdiği ölçüde. En kısa zamanda kısmetinizle kucaklaşmanızı dilerim.
Hüseyin rapor için tebrik ederim, Balık çıkmamış bu seferki av denemenizde ama olsun, aradığınız balığın peşinde büyük bir özveriyle yol almanızda herşeye değer :thumb: İnşallah bir sonraki denemenizde kısmetinize gelir levrekler...
1- harika resimler çok teşekkürler. 2- suya bayıldım . levrek suyuna çok çok yakın. benim merak ettiğim şeyler var. rapaladan başka birşey kullandınız mı ? bu su da kaşık atılır. ges çalışır. ben olsam hepsini denerdim. şansınız artardı. ayrıca birşey daha var. resimlerden dolayı sanırım hep sabit görüyorum. ama bu tür yerler de çaprazlama atıp kıyıdan yürüye yürüye çekmek lazım. levrek suyunu taramış olursunuz yan yan. ufak bir bilgi. her zaman şans artar. kaşık atıcaksanız surf kamışla da atabilirsinz ağır diye. spin kaldırmaz 60 lık kaşığı. dalganın kırılma noktasına atıp, dalgayla çekmeniz lazım kaşığı. ben ges kullanmıyordum. yeni kullanmaya başladım. olumlu sonuçlar alıyorum. tavsiye ederim. bu ges de çok iş yapıyor.