2006 yilinin temmuz ayindan beri unutulmaz anilarla dolu saroz unutulamayacak bir akvaryum.avlanalim ama koruyalim...herkese selam
siz eriklide misiniz ? yağmur yağmazsa çarşamba akşamı mecidiye sahilinde olacağız arkadaşlarla beraber. umarım balık alırız saygılar.
caner dost ben simdi fransadayim.ancak yaza ordayim.umarim bol bereketli avlariniz olur.simdi erikli gol agzi mukemmel levrek yapar.av tecrubelerini ogrenmek isterim.
selam deniz dostlari kendim emekli ogretmenim fransada yasiyorum yaylaya tatile gelecegim.motorlu botla sirti avi ve yemli mercan avi yapmak istiyorum arkadaslarin yardim ve fikrine ihtiyacim var.saygi ve sevgiler.
Kubilay hocam, o kadar çok konuya bu mesajı yazmışsınız ki görmemek mümkün değil Yazları bende yayla'ya giderim, gerçekten doğa harikası bir yerdir. Kiralık tekne bende sormuştum ama bulamamıştım.Gezi turları var ama av yapılır mı bilemiyorum.Sahilden bir şey tutmak zor, bende akşam üzeri Erikliye gidip, İşçimen otelinin az ilerisindeki kayalıklardan, derenin denizle buluştuğu noktadan avlanmıştım.Oradan çipura, mırmır ve ispari tutabilirsiniz. Umarım keyifli, güzel ve bol balıklı bir tatil geçirirsiniz rasgele, selamlar...
mercan simal arkadas cevabina tesekkurler yayla limani cok guzel av verir erikli dere agzi sabah erken ve aksam ustu mukemmel levrek yapar fakat yazin gurultu cok urkutuyor.bu yaz bot getirip onunla avlanacagim.umarim gorusuruz.mercan meralari cok onemli ama nasil bulacagim bilmiyorum.saygilar.