tarih temmuz başı herşey nekadarda güzeldi balık bol giden dolu geliyor,bizde kırklareli emniyet mudurlugunde gorevli arkadaşımız erol beyin balığa gidelim ısrarrı uzerıne 3,5 gibi tekneyle acıldık çaparıye dolaştık ama tık yok yemlıye donduk 5,5kg mercan işte sarozda temmuz ortasından buyana bırdaha doya doya balık tutamadık bugun (09-09-2009) malum trakyadakı tufan sonrası hava biraz yavaşladı bır ıkı tur ataalım dedık ama baktık bozuyor tırsss geriye dönduk işte geçmiş gunlerden özlemle bakıp yad ettiğimiz bir hatıra sizlerle paylaşalım dedim mustafa Yeğin enez buyukevren köyü sahili
4 gündür deniz 4gündür karışıktı ama bugun sakınleşti hemen tekneleri attık denize 1saat sonra köpürmeye başladı hemen gerıye donduk .işin ilginci bizim abiler yağmurdan sonra balık olur mutlaka olur kesinliklle olur vallahi olur diyince bizde sanıyoruzki yağmur yağacak dinince hemen denize gireeğiz balık tezgahı orada hazır bizi beklıyor ama nafile kimileri saroza palamutta girmiş lüferde başlar diyor havanın dinmesini beklediğimiz anlarda ne hayaller kuruyoruz ama nafıle (herkes balık cıkmayınca saroz körfezini acık deniz ilan eden kanunu çıkaran dönemin başbakanı mesut yılmazı anmadan geçemiyor)
Mustafa Bey,Tebrikler,geçmiş resimler bakıp hatıraları tazelemek zevkli oluyor.İnşallah havalar müsade edince daha güzel resimlerinizi bizimle paylaşırsınız.Bende kısmetse bayramda Enez'de olacağım.Bakalım birşeyler çıkarabilecekmiyiz? Rasgele,Gökhan Yılmaz
Teşekürler sagolasın güzel kardeşim bekliyoruz bakalım bu benim teknenin livar giderlerini ve arka tahliye yerine sıvıconta çektik cok sevdiğimiz bir abimiz cıktı balığa bugün 4 uskumru 5-6 adet istavrit ve 1adet çatalkuyruk tuttu yakında balık cıkar diyor ama bakalım kısmet haala beklıyoruz sen gelene kadar hazır olurlar sanırım
benim emektar 97model 15lik evınrude ben ona yüzen küvet diyorum kendisini istanbullu yaşlı ama cok tıtız bir abiden aldım şıkır şıkır bakmış daha maaşallah tık demedi(amana nazar deymesin)
abi harika bi karışık yapmışsınız ellerinize sağlık emektarda baya baya canavar ya maşallah daha ne tekneler emekli eder o taşgibi maşallah allah nazarlardan saklasın balığınız daimolsun keyfiniz hep huzurlu olsun rasgele saygılarımla
Teşekkür Ederim allah razı olsun iyi dileklerinize tekrar sonsuz teşekkurler bende size şanslı huzurlu bol bereketli kocaman kocaman balıklı günler diliyorum bu arada sarozda havaa kapadı arkasından ne cıkacak bakalım göreceğiz