bugün edirnede işimi bitirdikten sonra eneze dönüş yaptım saat 14:30 sıraları arkadaşımla beraber hadi çapariye cıkalım dedik gezdik dolaştı gezdik dolaştık yok yok yok yok artık biz buna her zamankinden diyoruz saat 17:30 sıraları dönduk cok sevdiğimiz bizim siteden bir abimizde kıyıdan hemenn acıkta dolaşıyor bir aşağı bir yukarı bizden bir saat sonra geriye dondü arkadaşlar kayıgı kıyıyya çekmeye gittiklerinde birde ne görelim cillop gibi baba bir sino 1,300 kg allahhh allah diyorum biz dolaşmışız kaç saat hani bile yok adam baba sinoyu almış gelmiş hemen sırayla foto cektik bu sahılde gördüğüm en büyük sino allah herkese nasip kısmet etsiin yarabbbbimmm!!! amin saygılar mustafa yeğin balığı tutan ragıp bey havayı atan ali bey havayı atan benn
Güzel balık, tutanların ellerine sağlık. İnşallah sizlere de nasip olur. Bu arada, foto yükleme işini de başarmışsın. Tebrikler, selamlar..
Tebrik ederim. tutanın ellerine kollarına sağlık sunanların ise görüntülerine.. sevgiler daha güzel avlar dilerim.
harika paylaşım mustafa abi tebrikler bende uzunköprülüyüm face den sana arkadaşlık isteği yaptım irfan benim yıllar önceden arkadaşım sende belki hatırlarsın sevgilerle kal kendine iyi bak abi.)
Yakalıyanı tebrik ediyoruz.Selamları iletin lütfen.Valla oltalar suda olmazsa o sinarit yakalanmazdı hey millet oltalar suya.
Çok güzel balık,tutan kişinin eline sağlık.Nasıl bir takım kullanıldı acaba? Paylaşım için teşekkürler, Rasgele,Gökhan
tşk tekrar teşekurler inşallah allah birgün şöyle yolunu şaşırmış buyukçe bir sinoyu bana da nasıp eder yoksa benim tekneyi yakacağım zaten o sinoyu gördükten ve kendisiyle bir fiil rica edip fotoğraf çektirdikten ve bir haftadır çapari ve yyemliye cıkıp birşey alamadıktan sonra teknemi bugun karaya cıkardım ve sezonu kapatımmm seneye hayırlı avlar şimdi ne mi yapıyorum ???? bir zargana oltası yaptırdım kıyıdan zarganaya atıyorum sakiiinn sakinnn hem benzin masrafıda olmuyor artık