Bayram tatilinde Allah nasip ederse bu mevkide olacağım,yakın zamanlarda buralarda avlanan arkadaşlarımız balık durumu hakkında bilgi verirse sevinirim teşekkürler şimdiden
Gece avlarında yer gök kupezoldukça da iri,derinlerde mercan,işkadros,çapari de uskumru,kolyos,kıyılarda zargana,ispari tek tük te olsa ispendek,geldiğinde görüşürüz ben sürekli oralardayım.Kal sağlıcakla.
Merhabalar, Tekneniz varsa bir çok çeşit balık yakalabilirsiinize, temmuz başı sarozdaydım, kıyıya 1 mil uzaklıkta karagöz ve mercan altın güzel boyutlarda. Sanşınız bol olsun tam zamanları artık oralarda güzel balık olur.
Turgay Abim teşekkür ediyorum,İnşallah bir aksilik olmazsa görüşürüz Abim...Baltabaş karagöz var mıdır oralarda?Birde midye falan çıkarabilir miyiz?yoksa buradan gelirken getirsem mi az biraz...Bir sorum daha var kumsalla denizin birleştiği yerden Enez taraflarına gittiğimde serçe parmak kalınlığında kırmızı kurtlar çıkıyordu,Güneyli'de de var mıdır acaba?yoksa buradan tekeyle beraber kurtta getirmek istiyorum...Kaşıkla lüfere de denemek istiyoruz,temmuz gibi falan Enez taraflarından alındığını duydum oralarda da yapar mı,mantarlı takım falan getirsem iş yapabilir miyiz?Yanımıza ne çeşit takımlar almalıyız?Teşekkür ediyorum şimdiden...Saygılar.. , Teşekkür ederim bilgiler için,İnşallah denk geliriz balığa gerçektende tam zamanları artık
Güneyli sahillerinde kurt bulunmaz ayrıca Saros da midye çok nadir olur,midye ilede kimse av yapmaz,karagöz yok denecek kadar az şansın varsa avlarsın,karides,sardalya,kalamar sürekli kullandığımız yemler,özel takım hazırlamana da gerek yok çantada malzemelerin tam olsun yeter,kal sağlıcakla.
ben gökçeadaya gideceğim nasip olursa haftaya oradayım.. teknem yok.. uğurlu limanından kıyıdan avlanmayı düşünüyorum.. rapala iş yapar mı..? yem olarak karedes tuzladım, sardalya tuzladım başka hangi yemleri tavsiye edersiniz..? uğurluda yemi nasıl temin ederim..? bol bol ikili dip hazırladım.. limandan şıp şıp iş yapar mı..? çok şey sordum ama tavsiyelerinizi bekliyorum..