Merhaba, yarın nasipse Enez'e bağlı gülçavuş köyü civarında yazlığa gideceğim. bu civarda avlanan arkadaşlardan balık durumu hakkında bilgi almak ısterım. sabahları zargana ve levrek, akşamları çıpura için denemelerim olacak. Ağustos sonu burada iyi balık yapıyor ama onumuzdekı 10 gün ne olur bilemiyorum.idk teşekkürler.
Ben sordum ben cevap vereyim. 10-18 Ağustos arası Saroz Körfezi Gülçavuş köyü civarında avlandım. Levrekler koplayıp sıplıyuorlar... Kefaller sürü halinde dolanıyorlar ama ne oltaya ne zıpkına nasıp oldular. Zarganalar küçük 25 cm-35 cm arası çoğunluk olmasına karşın fena değillerdi. 35 cm üstü 20 kadar zargana sabah sularından geldi. çelşitli sahteler ile levrek denemeleri boşa çıktı sadece bir kaç takıp oldu. balık bol olduğundan levolar sahteye rağbet etmedi.
Senden sahsim ve burada ikamet eden balik dostlari adina ozur dilemek isterim. Ama bizim buralarda insanlar yazin yogun olur. Ben kac aydir 2.ye foruma giriyorum. Balikda kistan kisa kismetse.
Merhabalar, Bu haftasonu Enez tarafına gideceğiz.Bölgeyi tam olarak bilmediğim için hangi taraflara gitmeliyim? Vakıf sahili mi yoksa Sultaniçe' den mi verimli av yapılır?