TARİH = 24.12.2012 YER = SAROZ LEVREK RAPALA İLE ALINMIŞTIR..2,500 gr Pazar sabahı saat 7 gibi başlayan at çek serüvenimde resimde görünen bir adet paşa denkgelmiştir. SAYGILAR url=http://www.imagesdock.com/tr/share-0A5E_50D88C76.html][/url]
Sevgili Doğan ne resim var ne takım ve av bilgisi bu rapormudur diye sormadan edemicem avın bereketli olsun Doğan kardeşim.
Tebrikler. Bende sarozun Erikli-Mecidiye sahillerinde avlanıyorum sizin bu 'paşa'yı aldığınız sahil veya yer neresidir sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.reeling hooked
Tebrik ederim en azından hangi rapala ile avlandığınızı yazsaydınız (renk,uzunluk,cins vb..) Afiyet olsun abi Dahada büyükleri inşallah
Tebrikler gerçekten harika bir levrek, resimdeki çuval rapalanın kuyruk iğnesinde balıkla beraber mi geldi
Doğan bey harika bir balık tebrik ederim. Sahtenizin marka ve modelini birde eğer balığı aldığınızda saate baktıysanız saat kaçta geldiğini öğrenebilirmiyim?
Aynı merada sahteyle ben de 61 cm levrek almıştım bu yaz. Eğer nokta belirtirseniz dinamitçileri oraya yığarsınız haberiniz olsun.