31.03.2011 şeytanın bacağını kırdım !!! biri mercan kayasımı dedi )) sarozda ne kayalar varmış ama bilen yokmuş sözüm ona ama ben buldum ikibuçuk yıl uğraştıktan sonra hemde ne kayalar buldum.balıkmı ? )) istemediğiniz kadar.geçen yazdan esinti yapayım dedim umarım beğenirsiniz . . . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Güzel mercanlar tebrikler. Onca zaman peşinden koşup sonunda yakalamak keyiflidir. Dahasına rast gelsin.
kırmızı altınlar hey maşallah ilk baştakide ortaya gerdanlık olmuş vallah elinize sağlık çok güzel balıklar nasip olmuş
Maşallah çok güzel mercanlar. Heleki en güyükleri tam seyirlik. Ellerinize emeğinize sağlık ,afiyet olsun.
Tebrikler,çok güzel balıklar,Saroz'un hangi bölgesinden acaba?ayrıca kullandığınız takım ve yem ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?Genelde hangi derinliklerde avlanıyorsunuz?Güzel avlarınızın devamı dileğiyle. Rasgele,
! sarozda kanal denen mevkide bakla burnu önlerinde 90-125 metre arasında bütün sardalya yem çıkrık makara ile yakaladım.bunları ancak tekneye çapa atmadan salma yöntemiyle. tekne gezerken büyük mercan bulma olasılığı çok yüksek.kanalın içinde değil yalnız 90 metrelerden 125 metrelere düşen yerlerde geziyor bu iriler.teknenin bir tarafından 4-5 makara bırakarak avlanıyorum.her makarada 3 köstek birde kurşun altında hırsız olta olmak üzere toplam 4 yem var.ayrıca çok sabır istiyor.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler,bende fırsat buldukça Sultaniçe Limanından ava çıkıyorum.Bizim Mercan avladığımız yerler genelde 35-50 metre arası ve bizde çapa atmadan avlanıyoruz ve yem olarak çakı midye yada karides kullanıyoruz.Fakat hiç bu kadar büyüklerini henüz yakalayamadık.Demekki daha derinlere gitmemiz gerekiyor.