Herkese Selamlar, 27.06.2009 akşam üstü yapılan av ile ilgili bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.Özellilke hava kararmaya yakın Mercan yeme daha bir iştahla saldırıyor.Taze yeni tutulmuş istavriti'n parlak kısmına dayanamıyor.Tavsiye ederim. Yakalanan balıklar:Mercan,Kolyoz,İstavrit,Tirsi,Kupez,İzmarit Yakalandığı tarih :27.06.2009 akşam suyu saat 17:00 ile 21:00 arası Balık hangi yöntemle avlandı : Klasik 3’lü dip oltası ve Çapari Balık nerede avlandı : Saroz Körfezi- Enez Av, kaç kişi ile gerçekleşti :2 kişi Bu sefer resimde yüklemeye çalıştım.Umarım olmuştur. Çevremizi ve denizleri temiz tutalımki bizden sonraki nesillerde bu güzellikleri yaşabilsin. Sevgi ve saygılarımla, Gökhan Yılmaz
Emre Kardeşim,Doğrudur yeni üye olduğum için.Ayrıca daha önceden sürekli siteyi takip edip bir sürü yararlı bilgi edindim.Sonunda benimde kendi tecrübe ve av raporlarımı paylaşmanın zamanı geldiğini düşündüğüm için. Rasgele-Gokhan
Teşekkürler,balıkların hepsi o kadar alttaki kutuda olta malzeme ve takımlarının olduğu çanta var. Rasgele, Gokhan Yılmaz
Faruk Bey, Teşekkürler,Daha iyileri sizleirn olsun.Bende Mercan'ın rengine bayılıyorum.Denizdeki en yakışıklı balıklardan biri. Rasgele, Gökhan Yılmaz
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Bu benim ilk raporumdu,bundan sonra daha detaylı ve bilgilendirici raporlar vermeye çalışacağım. Deniz sevgisi olan herkese saygılarımla, Gökhan Yılmaz
Enezden rapor görmeyeli çok oldu buralarda güzel av olmuş tebrikler. Çok özel değilse eğer tam olarak nerelerde tuttuğunuzu öğrenebilirmiyim...
Merhaba Erkan Bey, Ne demek çok özel değilse burası bir paylaşım sitesi değilmi? Balıkların tutulduğu yer Sultaniçe açıkları 28 ile 33 metre derinliklerde. Rasgele, Gökhan