19 mayıs tarihi itibari ile saroz körfezinde bir organizasyon düşünüyoruz. Yayla, ibrice ve sultaniçe konaklama bölgesi olabilir.Ancak daha öncesinde bu bölgede bu tarz bir konaklama yapmadık. Pansiyon varmıdır, limana yakınmıdır ( çünki teknede götürüyoruz ) Bu tarihteki balık durumu nedir. Bu bilgilere sahip değiliz. Mutlaka bu bölgelerde tekne ile avlanan arkadaşlarımız vardır. İbrice, yayla ve sultaniçede konaklama konusunda her türlü bilgiyi sizlerden rica ediyorum.
muhteşem bir av lokasyonuna gittiğiniz kesin. avlaklar ve diğer detayları o bölgeyi iyi bilen arkadaşlarımız daha iyi belirteceklerdir lakin ben şimdiden rastgele diyeyim dedim
Merhabalar, Kaç kişilik bir organizasyon düşünüyorsunuz? Şuan tekne ile birçok balığı yakalamanız mümkün bence. İstavrit,uskumru,sargoz,çipura,mercan,levrek,izmarit vs vs..Hatta Lüfer de meraya girdi,tekne ile açılanların 3er 4er parça lüfer aldıklarını duydum. Sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım,Yayla sahilinde yazlığım var,birkaç gün önce ordaydım. Saygılarımla,
Tarcan kardeş fiber tekne 6 metrelik 25 hp içten takma honda benzinli. Balık bulucu mevcut.Tabiki romörkla gidiyoruz.
Korni kardeş alemsin valla.Saroz da kıyıdan bir çok bölgede av yaptım. İbrice limanı, kuyular mevkii, göbek taşı, erikli, yayla, sultaniçe ve enez. Buralarda hemen hemen her mevsimde avlandım.Tabi kıyıdan av ile tekne biraz farklı. teknenin şansı daha fazla.Hemen hemen her yöntem ve her balığa bakmayı planlıyorum.Sırtı, jig, yemli, çapari, kaşık. Hava izin verirse. ayın 22 gibi fırtına gözüküyor.Tahmin doğru çıkarsa. Ancak bu fırtına işi çok ufak sapmalarla olmakta. Aynı tarihte bu fırtınaya gökçeadada yakalandık ve dört gün denize çıkamadık. Bazı denemeler yaptık ancak yusuf bizi geri döndürdü. Denizle ve havayla şaka olmaz, en iyi kaptan kaorkak olandır.
Bu hafta sonu eriklide kıyıdan klasik takımla yem karides, çipura ve mırmırlar aldık boyları oldukça iyiydi bilginize.... İbrice limanına 2 km kala galiba pansiyon var aklımda biryerde öyle kalmış. saygıılar
bizde deniz solucanı ile 2 hafta önce denemiştik tık yoktu.sonra midye denedik birkaçtane karagöz almıştık o kadar. enez civarında takılmıştık.Siz iyi almışınız sanırım.