Dostlarım Temmuz ayının 5 inden sonra Sarozdayım.Hedef olabilecek balık türleri,kullanılacak yem konusunda yardıma ihtiyacım var.Gittiğim yerde yem bulamaz isem kendim tuzlama yöntemi ile biraz tavuk,karides,midye ilk 2 gün daynacak kadar boru kurdu götüreceğim.Önerilerinizi bekliyorum.
Erikli tarafını Boğaç abi iyi biliyor abicim ,yayla tarafına gideceksen haberim olsun abicim bende orada olabilirim
Barış Bey ben geçen sene Erikli'ye gittim ama pişman oldum.Denizde yosunlardan ve kalabalıktan balık avı yapamadım.Erikli'nin Mecidiye tarafında girişte dere üstünde köprüden ve Danişment Orman Kampına doğru kayalıklar var oraları tavsiye ediyorlar.
Oraya gittiğimde seni ararım inşallah görüşürüz.Özelden cebini verirsen sevinirim. Tarrrkan abi ne tür yem çıkar.Hadi yemi bulduk ne avlayacağız. Bunlar bir çelişki midir
tuz gölünün bitiminde kayalıklardan atmanı tavsiye edrim,şansına her türlü balık gelir, mecidiyenin girişinde askeriye var askeriye ile uzun kum arasında kale diye tabir ettiğimiz bir bölge var oradanda iyi mırmır alabilirsin,birde uzun kumve ibrice limanını dene derim, yem ise eriklinin içinde kasapta dondurulmuş karides satılıyor, boru kurdu ve soline keşanın içinde bulabilirsin, eriklinin içinde önceki seneler yoktu ama şimdi gelmiş olabilir
. Kusura bakmayın zaman darlığından hep kısa kısa yazabiliyorum. Mamun ve Teke çıkartıp kullanabilirsin. Kıyıdan elbette Mırmır şansın yuksek. ama bahsedildiği gibi poyraz yaparsa kıyı yosun dolar. tekne var ise ve kayayı bulabilirsen mercan alırsın.
Estafurullah kusur ne demek.Voyager 500 botum var 2HP de motoru.Mercanı daha önce avlamadım malum bizim buralarda yok.Bi araştırayım bakayım mercan avını sitede bolca vardı.En olmadı istavrit,sardalya vs alırım tahmin ediyorum.