slm .. Saroz tarafına iş için gececegim. Tavsiye edebileceginiz kıyıdan avlanmak için elverişli yerler varmı teşekkürler?
Evet arkadaşlar bende iş için o bölgede olucam yaz için. Hangi balık türleri çıkar ve hangi olta tiplerini tavsiye edersiniz?? Zaman ayıran arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Kıyıdan şans çok zor. Zira tüm Saros'u taradım. Forumlarda bir sürü yerden bahsediliyor ama eminim isimleri veren arkadaşlar hiç gitmemişler. 4 tane koy 2 tane liman gezdik. Çıkacak balıkçı teknesi bile bulamadık. Bulduklarımız ise balık yok dediler... Daha sonra ismi cismi bilinmedik (forumlarda bahseden yok) yerlere girip çıktık. Tekne bulduk ama bulduğumuz yerden yaklaşık 2 saat yol gidip 2 saatte dönüş olduğunu dşünürseniz ne kadar zahmetli olduğunu anlarsınız. Liman içlerindne tek tük Levrek alıyorlar. Ot balığı, Trakonya, Lapin gibi balıklar var kıyılarda. Çok açığa çıkmak yada kayalık bulmanız gerekir.
gökçetepeye gidebilirsin çakıl diye bi kumsalı var aradığını orda bulucağını düşünüyorum ayrıca ibrice limanı ile mecidiye arasında altın kum diye biryer var kıyıdan basit bir dip oltasıyla çupralar alabilirsin ama biraz daha zamanı var diye düşünüyorum şu link e biraz bak istersen http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=26500
Tayfun Bey Saros ne tarafa gideceksiniz?Keşan,Enez,Gelibolu kıyılarından hangisi?2 yıl öncesi kadar kıyıdan iyi balık tutardım.Şimdi öyle bolluk yok.Forumda araştırırsanız Gelibolu-Yeniköy kıyısı ile ilgili paylaşımlarımı görürsünüz.Balıktan çok manzara fotoları yayınlıyorum bende.