sarozda mercan kayası bilen varmı?

Konu, 'Bölgeler' kısmında YABAN tarafından paylaşıldı.

1. YABAN

YABAN RECEP YABAN

Favori Kamış:
    MAKARA
    Favori Makine:
    okuma salina 3 16000
    En İyi Avı:
    Sinarit 12.290 gr
    selam arkadaşlar!!! biz balıkçılar neden bu kadar benciliz? ben saroz körfezi gökçetepe avlanıyorum. nezaman açıkta mercana gitmiş bi tekne görsem yanına gidiyorum dolayısıyla adamlar beni görünce kaçıyorlar neden? çünkü denizde buldukları kaya babasının kayasıya ondan onun balıklarını tutacazya ondan.her gidişlerinde bu adamlar 15-18 kilo mercan getiriyorlar balıkların kimi porsiyon (300-400gr) kimi kilonun üzerinde.işin en gıcık olduğum yanı ise kilosunu 15-20 ytlden satmaları bu ne şimdi:mad: yerini öğrenmeyelim diye iyi balık alsalar bile hiç üşenmeden 55-60 metreden 10-15 kiloluk çapasını olabildiğince hızlı bir şekilde toplayıp yer değiştiriyorlar.bu ne şimdi?yav ne olucak beraber avlansak çok kızmaya başladım bu arkadaşlara çoğunun denizcilik belgesi kaydı kuydu bişeyi yok.sahil güvenliği arayıp ihbar etmek geliyor bazen içimden.arkadaşlar sizden ricam güneyli açıkları ibrice açıkları adalar mevkiinde mercan kayası koodinatı bilen varmı?yardımlarınızı bekliyorum...

2. istavrit

istavrit Boğaç

Bu hafta sonu Gökçetepedeydim ...Cennet oraları yav :rolleyes:

3. denizci07

denizci07 ramazan günay

Favori Kamış:
    penn-şekspir
    En İyi Avı:
    8,5 kg grida
    döviz düştü 250 ytl ver balıkbulucu al

4. filinta_35

filinta_35 haşim özkamalı

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    YOĞURTÇUYU DENİZE ATACAM:))

bende olsam söylemem:rolleyes: :D :D

sende olsan söyleme:D :D :D

tamam site paylaşım sitesi ama o kadarda değil:confused:

özelime girme ne olur:eek:

bide kızma sakın;)

:cool: :cool: :cool:

5. filinta_35

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:

bak abim tüyoyu vermiş çatlat 250 yi kap mercanın hasosunu:D :D :D

6. odemisliefe

odemisliefe Gürkan

Favori Kamış:
    kasnak
    Meraları ozelden mesajlasarak bıldırsek daha ıyı olacagı kanısındayım. Ayrıca balık yakalayamadan donmekte ınsanın moralını bozması da apayrı avlaklar bence paylasılmalı ÖZELDEN...;)

7. cem76

cem76

Favori Kamış:
    olta,zıpkın
    En İyi Avı:
    levrek 14 kilo,kırlangıç 5 kilo,kalkan 8 kilo,karagöz 6 kilo
    o balığın orda sonsuz oldunumu düşünüyosunuz tabiki adam ekmek kazandığı yerin bilinmesini istemiycek kim balık tuttuğu yeri söylerki hele bide bu taş balığı olunca.bugün balık tuttuğunuz yerde ertesi gün 20 tane tekne oldunu görseniz siz söylermisiniz acaba.

8. YABAN

YABAN RECEP YABAN

Favori Kamış:
    MAKARA
    Favori Makine:
    okuma salina 3 16000
    En İyi Avı:
    Sinarit 12.290 gr
    yer belli tekneler belli

öncelikle arkadaşlar cevap yazayım tek tek,balık bulucu var. ama kim ne derse desin ben daha kaya gösterenini görmedim. hepsi hikaye,gökçetepede sayı ile kışın 10-15 aile kalıyor ve bunlardan sadece 2-3 kişisi balığa çıkıyor. biride ben. yani öyle bir kayada yirmi kişi olmaz. ayrıca olta ile balık avlıyorsunuz oltayla hangi baba yiğit denizi kurutabilir?paylaşıma gelince orayı içinizde birkaç kişi bilir. oranın insanı yabancı zaten istemez arasında .ayrıca siz koordinat alsanız sizi kim götürücekki balığa.ben az çok birkaç kaya biliorum. orda yanlız kışın daha çok verimli o taşlar. ancak yazın derin sulardaki kayalardan gelen balıkları görseniz şaşırırsınız ve tabiki benim gibi sinir olursunuz.bazen 4-5 kiloluk mercan getiren var sordukmu bunu nerden aldınız? abi diye, cevap ;oooo çok uzaktan derin kanaldan 155mtreden deyip sallıyolar anladınız sanırım biraz beni . . .:(

9. avcı22

avcı22 Mesut Turan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    yayın 3.4 kilo
    Ya sarosda dinamitle avlananlara ne demeli.Yeniköyde balıkçılardan duymuştum.Dinamitle avlanıldığını.Bugün Adilhan tarafından dönen bir arkadaşda teyit etti.Sahil Güvenliğe haber verildiği halde gelen olmuyormuş.

10. denizci07

denizci07 ramazan günay

Favori Kamış:
    penn-şekspir
    En İyi Avı:
    8,5 kg grida
    bendeki balık bulucu 5 yıllık ve ucuz bişey ama taşıda çamuruda otuda gösterir yeterki kullanmayı bil balığı zaten gösteriyor
    4-5 kg lik mercana gelince büyük ihtimalle paragatla almışlardır ketezede zor olur onu çekmek:D :D

11. ozan

ozan Ozan

sal hocam tekneyi akıntıya sal oltayı taşların hepsi yolundan çekilecek değilya bul bitane al kerterizi avla balığını. işlem bu bir gün olmasa bir gün tepesine binersin kayanın sonra git kerterize demirle. ama unutma mercanın irisi çapalı tekneyle alınmaz akıntıda kayarken alınır. senin çapayı topluyor dediğin adamlar hiç çapa atmamış olabilir;)

kayanın yeri belli olmasın diye 7-8 kiloluk balığı tekneye almayan adamlar var denizlerde. denizdeysen kurt olacaksın meranı çaktırmayacaksın yoksa sağın solun dolar 10 dakkada

12. filinta_35

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    bide sen anlasan olay çözülecek:mad:

13. YABAN

YABAN RECEP YABAN

Favori Kamış:
    MAKARA
    Favori Makine:
    okuma salina 3 16000
    En İyi Avı:
    Sinarit 12.290 gr
    teşekkür

arkadaşlar esprili yaklaşımlarınız ve bilgileriniz teşekkürler:rolleyes:

14. YABAN

YABAN RECEP YABAN

Favori Kamış:
    MAKARA
    Favori Makine:
    okuma salina 3 16000
    En İyi Avı:
    Sinarit 12.290 gr
    31.03.2011 şeytanın bacağını kırdım !!! biri mercan kayasımı dedi :))) sarozda ne kayalar varmış ama bilen yokmuş sözüm ona ama ben buldum ikibuçuk yıl uğraştıktan sonra hemde ne kayalar buldum.balıkmı ? :))) istemediğiniz kadar.geçen yazdan esinti yapayım dedim umarım beğenirsiniz . . .

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme: 31 Mart 2011
  15. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Helal sana abi kendi işini kendin göreceksin :) ama şimdi ben sana sorsam orayı söyler misin bana asla :D kimse sana söylemedi kendin buldun en güzeli sende kimseye söyleme :D