sarozu bilen varmı?

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında perfido tarafından paylaşıldı.

1. perfido

perfido

merhaba arkadaşlar dün sordum ama cevap alamadım belkı bugun aranızda bana yardımcı olacak birileri vardır bu gün akşam saroz a ibrice limanının sağ tarafındaki kayalıklara gidecez bildiğim kadarı ile çıkan balıklar çoğunlukta mercan karagöz melnurya imiş bu bölge hakkında bana yem takım yada mevkii olarak yardımcı olabilecek varmı?

2. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Selam arkadasım..:)

Cevapalamaman ilgisizlikten degildir..;)

O bolgeyi iyi bilen arkadaslarımız var ama demekki gormediler senin talebini..

Valla benim hic bilgim yok :confused: ne yazık ki ama bilenler cıkacaktır..:)

3. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    kardeşim o bölgeyi bilen arkadaşlara soracaksın selamlar

4. harslan

harslan

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    karadenizde dere avı
    arkadaşım benim köyüm limanın üstündeki köy, ibrice limanından fenerin önünden açığa doğru atarsan levrek takımı yap yemde teke limanın içinde bulabilirsin, kayalıklardan 5-7 kulaç şamandıralı takım yap, karagöz ve mercan alabilirsin , rasgele

5. perfido

perfido

Hakan mesajını şimdi okudum biraz geç kaldım ama yinede saol cumartesi akşamı oradaydık saat 22:00 a kadar bir kac tane kupez yakaladık ama 22:00 dan sonra güzel mercan ve karagöz aldık zevkli bir avdı inşallah birdahaki sefere senin dediğin gibi yapıp teke ve şamandırada deniyecem teşekkürler

6. sümer34

sümer34

Favori Kamış:
    Kamış
    En İyi Avı:
    turna 6,5 kg,aynalı sazan 14 kg
    selamlar ibriceye gitmeden erikliye uğrarsan balıkçıdan küçük kalamarlardan almalısın eriklinin çıkışında göl ile denizin birleştigi yerde köprünün altından kepçeyle teke yakalaya bilirsin ama tam hava kararırken gidersen mükemmel sonuç veriyor hatta şansın varsa gölde çizmeleriyle dolaşıp mamun toplayan balıkçılarada raslayablirsen belki sana bi kaçtane verirler ki mamun a mercan ve karagöz dayanamaz hiç birini bulamazsanda ibricede limanın iç tarafında kayaların arasında fenerle teke bulabilirsin limanın dış tarafından geçensene ben çok güzel mercanlar eşkinalar ve kalamarlada bol mikrada bölge halkının kocagöz adını verdikleri izmarit ayarında balıklardan tuttum mercan kalamarada geliyor arada mıgrılarda oltaları yokluyor ha dıştaraftan randıman alamazsan limanın içinden dalış yapılan yerden yani ,şamandıralı 2 veya 3 metre derinlik vererek 5 li yemli olta yaparak ucuna tavuk gögsüde olur ama balık çabuk alıyor sen genede kalamarı makasla kullarını küçük küçük keserek tak bunu balık kolay alamaz 1 yemle 3vya 4 balık alırsın sabaha kadar kocagöz alabilirsin umarım aradığın bilgiyi almışsındır bol şans

7. istavrit

istavrit Boğaç

aynı liman içinde canlı teke ile şamandıralı takımla gece levrek alınabiliyor

8. perfido

perfido

cok sağolun bu hafta sonu kısmetse yine oradayım ve mamun yakalmak için teşkilatımda hazır verdiğiniz bilgiler için gerçekten teşekkürler bu sefer inşallah fotoğrafta çekebilirsem gönderecem.

9. fedon

fedon

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    kaçan balık büyük olur derler :)
    tufan abi ben tek yıldız dalıcıyım ve gecen hafta sarozda ibricede dalıs yaptık limanın dıs tarafı sol taraftaki kayalıkların sonlarında en uclarda (derinlik 20-22 metre) orda cok buyuk karagözler gördüm ama olta atan yoktu bizim yüzümüzden :) bana sorarsan dene tabi balıkadamlar yoksa çünkü misinanı keserler benden soylemesi ;) :D
    rast gele...

10. perfido

perfido

Teşekkürler Feridun Kardeş Aklimin Bi Kiyisinda Olacak Dediğin Yerler Muhakkak Deniyeceğim

11. istavrit

istavrit Boğaç

Bayramda Saroz'dayım(Erikli) ;)