selam arkadaşalar fazlaca vakit bulumadığızıdan dolayı,elekrikli motor ,akü ve akü şarj cihazı satılıktır.toplamda 10 defa kullanılmamıştır. flower marka elektrikli motor 33lbs 12 volt gücündedir.3 mt aliminyum tabanlı botla kullandık.4 ileri 1 geri vitestir.tatlı suda biz herhangi bir sıkıntı yaşamadık.gayet kullanışlı. aku. deka marin master 120 amp ve inci marka 60 amp akülerde herhangi bir problem yoktur.deka marinle full şarj sabahtan akşama kadar kullandık şarjını bitiremedik.küçük olan yedeği. minn kota akü şarj cihazı. toplam fiyat 500 tl dir.satış bir bütün halindedir.ancak motor.200 tl aküler ve şarj cihazı.300 tl olarakta 2 parça halinde satabilirim. kayseri içi elden teslim edilir. kargo alıcıya aittir. elden teslimde 50 tl indirimde yapabilirim. başkacada pazarlık payı yoktur lütfen şu fiyat bu fiyat diye msj atmayın.fiyat oldukça makuldür.nerdeyse akü fiyatına hepsini veriyorum.maksadım boşta beklemesin.bir arkadaşın ihtiyacını karşılasın.
motorda satılmıştır.fatih abim güle güle kullansın kazasız belasız.öner kardeşim msj geç gördüm kusuruma bakmazsın inşallah.
sağlık olsun abi. Sevidim hemşerim Fatih abim almış. ilk mesajı yazdığımdan sonra şehir dışına çıktım o ara aküler satılmış. geldim hemen motor için yazdım. ordada fatih abimin kısmetiymiş. hayırlı olsun. nasip kısmet işi. alanada satanada hayrını görmesi dileklerimle .
Kürşat bey, aküler ve şarj aleti için teşekkür ederim. Geçen yıl aldığım aküyü bakımını yapmayı ihmal ettiğim için pert etmiştim. Bu yüzden turnaya gidememiştim bu sezon. Şu aküleri şarj ediyorum. Pazar inşaallah sayende tekrar turnadayım.