Storm slikon set sıfır gibidir sadece en büyük olanını deneme amaçlı attım.Lrf kamışlar için daha uygun. Hassas tartı 40 kg kadar. 2 adet berkley slikon(kullanılmış) ve turuncu kaşık yanlarında gönderilecektir. Sahteler sağ baştan, Kendo LV-minnow 105 (Yeni olmasına rağmen oldukça boyası dökülü) Eurofish aragorn 10 cm (iğne izleri mevcut) Kendo haryu 125 (iğne izleri mevcut, ve iğnesiz) Remixon fortuna salti (iğne izleri mevcut) Silstar Wobler 13 cm (Sıfır ayarında) Kendo seabass 145 no:25 (iğne izleri mevcut, iğnesiz) Rapala husky jerk FT 10 cm (sıfır ayarında) Strike pro popper ( iğnesiz, alt kısmı kazınmış) Protackle 15 gr kaşık ( kullanılmış) Hepsine istediğim fiyat 100 lira, kargo BANA aittir. Fotoğraftaki makine satılık değildir.Makine hariç hepsi.
Kardeşim hayırdır? Fazlalıkları mı elden çıkarıyorsun yoksa balığı mı bırakıyorsun? Eğer balığı bırakıyosan excellere talibim Şaka şaka bırakmayacağını biliyorum at çek damarlara işlemiş bi defa bırakılır mı hiç
Aynen Yasin Abi fazlalıklar Evde boş boş duruyorlar. Plat'ta bu makine 93 dolara düşmüş.Ben alırken 99 idi.Gümrüğe takılır mı falan diye vazgeçmiştim.95 dolar diye biliyorum sınırı.Fakat 3-5 dolarda farkediyor mu bilmediğim için ebayden almıştım daha ucuza.Fakat plattakiler JDM yani japon üretimi olması lazım.İstersen bir incele