Merhaba arkadaşlar, İhtiyaç fazlası sahtelerim satılıktır. Sahteler kutularında gönderileceklerdir. Kondüsyonları yanlarında belirtilmiştir. Çoğu sıfır durumdadır. Satılması için fiyatı uygun tutuyorum o yüzden son fiyattır. Fiyat: 130 TL Kargo ücreti bana aittir. 1. Duo Realis Jerkbait 100SP - 10 cm. 14.5 gr. - 0.8m - 1.5m dalma derinliği (Bir kere suya girmiş ama çiziksiz tertemiz durumda) 2. Maria Tight Slalom POH - 8 cm. 11 gr. - (Bir kere suya girdi, 1-2 ufak iğne çiziği mevcut) 3. Duel Hardcore Minnow 11 cm. HOKS (SIFIR) 4. Remixon Fortuna Salti 12.5 cm. 13 gr. Limon Daiwa Shore Line Shiner kalıbı (SIFIR) 5. Kendo Haryu 125F 12.5 cm. 14.8 gr. (SIFIR) 6. Kendo Haryu 125F 12.5 cm. 14.8 gr. (SIFIR) 7. Kendo Haryu 125F 12.5 cm. 14.8 gr. (SIFIR) 8. Kendo LV Minnow 10.5 cm. 11 gr. (SIFIR)
biraz hafif rapalalar arkadaşlar belki bana kızacaksınız ama.rapalalar renk güzel ama hafifler biz spinciler genelde patlak havalarda avlandıgımız için en az 20 gr olması lazım malzemelerin.he şimdi diyeceksiniz gece avlarında sakin havalarda olur diye ama neyse *** müşterileri bol olur.ama 1 haftaya kadar yurt dışından gelen rapalaları levrek katillerini lüfer katillerini sizinle paylaşacagım.saygılar
Konu altında satışta olan sahteler ile İstanbul boğazında çok güzel balıklar alıyoruz. Patlak havaları kollamıyoruz.9-15 gr aralığındaki sahteler yeterli oluyor. Önemli olan sezonda balığı kovalamak. Spinci çinekopçular seti kaçırmasın..
Yani bu sahteleri yapanlar hata mı etmiş Yanlışlıkla mı üretmişler. Ben de gitmiş çalışmayan sahteleri almışım tüh.
Birol bey merhaba, Ben size birkaç kez özel mesaj attım ama yeni üye olduğum için öm atamıyormuşum galiba onun için irtibat sağlayamadık.Uygunsa telefonunuzu yazarmısınız benimki 05353049342.
bu ürünleri alıp doğru zamanda ve doğru yerde kullanırsanız levrekte lüferde yakalamanız çok yüksek ihtimaldir. alana satana hayırlı olmasını dilerim.
merhabalar hepinize oncelikle arkadaşlar ben yeni uye oldun.ilk mesajımda arkadaşın rapalaları için ilk beş için siznle irtibata gecebilirmiyim ozelden cebinizi yollayabilirmisiniz